Internet

Google adauga 600 de filme de inchiriat pe Youtube si Play

Publicat: 17 apr. 2012

Google adauga inca 600 de filme produse de Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) colectiei de titluri ce pot fi inchiriate pe You Tube sau Google Play, platforma sa de continut digital pentru dispozitivele cu sistem de operare Android.

MGM, care detine un palmares impresionat de filme clasice, cum ar fi Rocky si Rain Man, se alatura astfel altor cinci mari studiouri cinematografice, care au decis sa-si inchirieze filmele prin intermediul Google, cu platformele sale consacrate, transmite AP.

Astfel, utilizatorii Google pot gasi pe YouTube, dar si pe Google Play, contra cost, filme celebre produse de Viacom, Comcast, Universal, Sony Pictures, Warner Bros si Walt Disney.

De asemenea, case mai mici de productie cinematografica, asa cum sunt Lions Gate si Weinstein, au inceput deja sa-si puna la dispozitie creatiile prin Google.

Prin intermediul YouTube, filmele pot ajunge pe computere si alte dispozitive mobile, pe Google TV, o platforma de televiziune online, dar si pe unele televizoare si playere Blu-ray de la Sony, ori pe set-top-box-ul Logitech.loading...

Adauga un comentariu