Software & Hardware

Google Earth pentru Android a fost imbunatatit

Publicat: 10 mai 2013
5
Google Earth pentru Android, fratele mai mare si mai puternic al celebrei aplicatii Google Maps, a primit o actualizare care preia mai multe din functiile celei din urma si le integreaza in deja cunoscutul mod de navigatie virtuala de-a lungul si de-l latul planetei, scrie go4it.ro.
Ajuns la versiunea 7.1.1, Google Earth pentru Android integreaza acum si Street View, la fel ca versiunea desktop, oferind un zbor virtual foarte fluid de la imaginile din satelit si modelele 3D ale cladirilor la fotografiile panoramice de la nivelul solului, o demonstratie convingatoare a puterii procesoarelor grafice din terminalele Android moderne.
Interfata aplicatiei a fost actualizata, functia clasica de explorare fiind secondata acum de cea de orientare, si ea preluata din Google Maps, aceasta afisand rutele intr-un mediu tridimensional. Cautarea a fost si ea imbunatatita, aceasta afisand o lista de rezultate mai usor de rasfoit si utilizat in partea stanga a ecranului.
Odata cu actualizarea interfetei, si accesarea si activarea diferitelor moduri de vizualizare, cum ar fi imaginile din Panoramio sau informatiile oferite de Wikipedia, a fost simplificata, acestea fiind comasate intr-un meniu lateral.
Adauga un comentariu