Magazin

Google isi schimba politica de CONFIDENTIALITATE de la 1 martie. Cum stergi datele personale – FOTO

Publicat: 24 feb. 2012
De la 1 martie, Google va schimba politica de securitate a utilizatorilor sai, urmand sa pastreze si sa foloseasca datele personale ale acestora.
Inainte ca varsta, sexul sau localitatea unui utilizator sa apara intr-un profil creat de companie, utilizatorii isi pot sterge toata istoria cautarilor pe Google, informeaza Mediafax.
Iata cei 3 pasi pe care trebuie sa-i urmati pentru a va sterge istoria de cautare pe Google:
1. Intrati pe site-ul Google si accesati-va contul. Dupa ce v-ati logat, dati click pe optiunea „Account Settings” (Setarile Contului).
2. Dupa ce ati facut acest lucru, cautati optiunea „Services” (Servicii) unde veti gasi o casuta intitulata „View, enable or disable web history” (Vizionati, activati sau dezactivati istoricul web). Dati click pe aceasta casuta.
3. Ultimul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa dati click pe optiunea „Remove Web History” (Stergeti istoricul web). În momentul in care ati dezactivat istoricul web, acesta nu va mai putea fi pornit decat daca dumneavoastra doriti acest lucru si il activati din nou.
Schimbarea politicii de securitate a conturilor Google a fost o masura foarte criticata de catre utilizatori.




Adauga un comentariu