Securitate

Google isi va anunta utilizatorii atunci cand sesizeaza butoane de Download periculoase

Publicat: 07 feb. 2016

Compania a facut anuntul pe blogul sau.

Google le-a pus gand rau butoanelor false de „Download” si de „Play„. Compania a anuntat pe blogul sau ca ii va atentiona pe utilizatori, pentru a-i proteja de infractorii informatici care pot sa le fure datele. Nu putine au fost cazurile in care persoanele au fost pacalite sa divulge date personale.

Acum, insa, situatia se va schimba.

Planul este parte din programul Safe Browsing al celor de la Google, care a fost regandit in noiembrie. Compania isi doreste sa faca internetul un pic mai sigur pentru utilizatori.

Safe Browsing functioneaza doar cu Chrome.



loading...

Adauga un comentariu