Internet

Google lanseaza Maps Gallery, un atlas digital cu harti de tot felul

Publicat: 04 mart. 2014

Google Maps Gallery este un serviciu online gratuit ce permite explorarea si altor harti decât cele dezvoltate de Google. Accesibila din aplicatia Google Earth si usor de descoperit prin majoritatea motoarelor de cautare, colectia Google Maps Gallery este deschisa oricarui guvern, organizatie si companie interesata sa publice în mediul online propriile harti.

Propus ca un canal online complementar disponibil organizatiilor, serviciul permite accesul gratuit la harti pastrate initial pe suport de hârtie sau în colectii private, care altfel ar fi ramas inaccesibile publicului larg. Oferta include deja o selectie interesanta de harti provenite din surse ca National Geographic, Banca Mondiala, U.S. Geological Survey si alte entitati.

 

Google lanseaza Maps Gallery, un atlas digital cu harti de tot felulGoogle lanseaza Maps Gallery, un atlas digital cu harti de tot felul

Prezentat sub forma unui atlas digital interactiv, serviciul Google Maps Gallery este deosebit de util pentru gasirea de informatii greu de obtinut prin mijloace traditionale, cum ar fi statistici demografice, schimbari cauzate de despaduriri, proiecte municipale de constructii, rute de evacuare pentru situatii de urgenta, harti istorice ale oraselor si alte harti tematice.

Colectia de harti Google Maps Gallery poate fi accesata si direct, vizitand acest link.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit