Stiri

Google lanseza aplicatia Google Docs pentru Android

Publicat: 29 apr. 2011

Aplicatia prezinta o multime de caracteristici, incluzand posibilitatea de a cauta si filtra documente din orice cont Google. Utilizatorii pot apoi edita cu usurinta documentele din interiorul aplicatiei si le pot salva online.

Documentele pot fi impartasite cu contacte de pe telefon prin intermediul aplicatiei, putand fi, de asemenea, incarcate sau deschise pe Gmail.

Un plus al acestei aplicatii consta intr-un widget pentru ecranul de start care poate deschide aplicatia, poate uploada o fotografie ori deschide in mod instantaneu un nou document.

Caracteristica foto prezinta interes, intrucat tehnologia Google de recunoastere optica a caracterelor permite utilizatorilor sa transforme, cu ajutorul Google Docs, o fotografie a unui text intr-un document text. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul butonului widget sau direct in aplicatie. Utilizatorii pot, de asemenea, converti fotografii vechi in documente. Scrierile de mana nu vor fi recunoscute de aplicatie, insa Google a sugerat ca ar putea fi in versiunile viitoare ale acesteia.

Aplicatia este disponibila momentan in limba engleza pentru versiunile Android 2.1 si versiunile mai recente.loading...

Adauga un comentariu