Software & Hardware

Google Maps va avea o noua interfata

Publicat: 08 mai 2013
5
Google are o serie de surprize pregatite pentru conferinta Google I/O care va avea loc saptamana viitoare. Printre acestea s-ar putea numara si o noua interfata pentru hartile Google Maps, potrivit TechCrunch. 
Cu toate ca Google nu va lansa noi dispozitive in cadrul evenimentului I/O, ce va avea loc intre 15 si 17 mai, in San Francisco, gigantul Internetului nu-si va dezamagi fanii. Dupa ce a schimbat aspectul magazinului Google Play, se pare ca Google va umbla si la interfata Google Maps. 
Bloggerii de la Google Operating System sustin ca au intrat in posesia unor capturi de ecran care infatiseaza noua versiune a serviciului Maps. Daca imaginile sunt adevarate, schimbarile sunt destul de importante. 
Se pare ca Google are de gand sa se foloseasca de carduri (similare celor folosite de aplicatia Google Now) pentru a afisa informatii precum date despre loc, fotografii sau review-uri. 
Nu se stie daca capturile de ecran sunt veridice, insa designul pare sa fie in ton cu restul produselor Google care au primit schimbari de interfata in ultima vreme.  
Cardurile capata o importanta din ce in ce mai mare si sunt prezente in Google Now, Google Play Store si ar putea ajunge chiar si pe desktop. Ele pot fi gasite chiar si in interfata ochelarilor inteligenti de la Google. 
Adauga un comentariu