Software & Hardware

Google Now ar putea ajunge pe ecranele de start ale sistemelor Android

Publicat: 13 feb. 2013

Google Now, premiatul asistent personal dezvoltat de Google ca alternativa la Siri, ar putea capata propriul sau widget pentru sistemele de operare Android. Zvonurile spun ca exista o referire al un proiect din interiorul companiei pentru a dezvolta un widget Google Now.

Acest widget urmeaza sa fie dezvoltat pe o pagina suport a Google care va ajunge direct pe interfata home-screen a smartphone-urilor Android. Astfel va fi oferit un acces facil la informatie pe care pana acum utilizatorii erau nevoiti sa o ceara folosind software-ul.

Spre exemplu, ecranul de start cu acest widget va afisa distanta pe care utilizatorul o mai are de parcurs pana acasa, starea vremii in locul in care se afla si exista chiar si un indicator care afiseaza pretuirle actiunilor de la bursa.

Nu exista niciun fel de informatie cu privire la momentul in care acest widget va intra oficial pe piata, dar exista speculatii conform carora noul widget Google Now va putea fi instalat prin intermediul unui update manual din magazinul Google Play.loading...

Adauga un comentariu