Internet

Google Tasks are API ?i extensie pentru Chrome

Publicat: 16 mai 2011

Google Tasks parea un alt serviciu abandonat, dar iata ca un anunt de acum doua zile ne invita (sa/la) Getting organized with the Tasks API. Daca sunteti cu pasiuni de programator, iata de unde trebuie sa începeti. Daca în schimb nu va pasioneaza programarea dar vreti sa profitati de acest API atunci Chrome are o extensie construita chiar de cei de la Google. Si îi spune Google Tasks.

Astfel se pot scrie sarcini, iar la nevoie chiar atribui timpi. Dar unde sunt alarmele? salvarea sarcinilor offline? un indicator vizual în iconita câte sarcini ai de exemplu azi de facut? Si altele… Daca e sa privim partea plina a paharului vom aprecia ca acum nu mai trebuie sa fii în GMail ca sa scrii o sarcina. Mai mult, se pot adauga sarcini noi:

– marcând un text dintr-o pagina si folosind click dreapta
– din bara de adresa, cu t, spatiu si sarcina dorita

În plus sarcinile cu data apar si în Google Calendar. Acum ca API-ul e liber s-ar putea ca altii sa o ia înainte cu sarcinile integrate în GMail (si acum “eliberate”). Poate se vor crea chiar punti între aplicatii cunoscute, gen RememberTheMilk si Google Tasks.loading...

Adauga un comentariu