Internet

Google+ vrea de doua ori mai multi utilizatori in 2012

Publicat: 12 mart. 2012

Grupul Google vizeaza in acest an o crestere de peste doua ori a numarului de utilizatori ai serviciului de socializare online Google+, care a ajuns deja la 100 de milioande, in timp ce rivalul Facebook se situeaza la circa 850 de milioane de utilizatori.

Cresterea Google+ a depasit toate asteptarile grupului, a declarat vicepresedintele Vic Gundotra, citat de Bloomberg. Grupul a prezentat serviciul de socializare online in iunie, contestand dominatia Facebook.

„Suntem impresionati de cresterea numarului de utilizatori ai Google+”, a spus Gundotra intr-un interviu la Bloomberg TV.

„Google+ ar putea fi considerat drept Google 2. Google+ este urmatoarea generatie in care tot ce ofera Google este unificat, deoarece intelege mai bine utilizatorii. Asa ca toate serviciile devin mai bune”, a spus el.

Google a intrat pe piata serviciilor de socializare online pentru a tine utilizatorii mai mult timp pe propriul site si pentru a-si creste, astfel, veniturile din publicitate.

In ianuarie, grupul a anuntat ca a depasit 90 de milioane de membri, de peste doua ori mai multi fata de octombrie.

Totusi, baza de utilizatori este redusa in comparatie cu peste 845 milioane de membri la Facebook. In plus, ComScore estimeaza ca utilizatorii Google+ petrec pe site mai putin timp comparativ cu cei ai Facebook.loading...

Adauga un comentariu