National

Gorghiu s-a gandit: Vina mentinerii MCV apartine majoritatii construite in jurul PSD

Publicat: 27 ian. 2016
1

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca, prin raportul MCV, Romania primeste o nota buna, insa afirma ca „vina” mentinerii acestui mecanism apartine majoritatii construite in jurul PSD.

Justitia din Romania primeste o nota buna din partea Comisiei Europene prin raportul MCV dat publicitatii astazi. In ciuda performantelor constante ale justitiei, nu avem inca o perspectiva a finalizarii acestei monitorizari. Vina nu apartine nicidecum sistemului judiciar, ci unei majoritati parlamentare duplicitare sau de-a dreptul ostile justitiei, construite in jurul PSD”, a scris Gorghiu, miercuri, pe Facebook.

Citeste si Lacrimi, mir si rugaciuni. Vosganian a SCAPAT de DIICOT

Ea subliniaza ca este nedrept ca Romania sa ramana sub aceasta monitorizare din cauza faptului ca PSD „nu respecta principiul egalitatii in fata legii”.

Citeste si IPOCRIZIE: PNL cere reluarea votului in cazul lui Dan Sova. Nu zice nimic de cazul Vosganian

„Inca o data, criticile din raport fac referire la refuzul Parlamentului de a incuviinta cererile de ridicare a imunitatii parlamentare. E nedrept ca Romania sa ramana sub aceasta monitorizare pentru ca PSD neaga principiul egalitatii in fata legii. Pozitia PNL este clara: intotdeauna votam la vedere pentru aprobarea cererilor de ridicare a imunitatii”, a conchis copresedintele liberalilor.

Citeste si Iohannis, despre Borbely si Valcov. Nimic despre Vosganian

Adauga un comentariu