Cinema

Gossip Girl revine! Vesti bune pentru fanii serialului

Publicat: 19 iul. 2019
6

Serialul american, Gossip Girl, revine pe micile ecrane. Cu siguranta ai urmarit si tu cu sufletul la gura povestea copiilor bogati din Upper East Side, atunci te vei  bucura sa auzi ca serialul Gossip Girl va reveni.

In anul 2007 se lansa serialul Gossip Girl, care a ajuns rapid unul dintre preferatele momentului, cucerind deopotriva adolescenti si adulti, fascinati de povestile incalcite ale familiilor bogate din New York si dramele acestora. O intriga alambicata, dar usor de urmarit, serialul a fost dedicat in mare parte iubitoarelor de moda sau viitoarelor fashioniste, care, asemenea lui ”Sex and the city”, au gasit in protagoniste modele de urmat din punct de vedere vestimentar.

Vezi si: Nominalizari la Premiile Emmy 2019. Ultimul sezon al serialului „Game of Thrones” a stabilit un nou record

Gossip Girl este un serial pentru adolescenti bazat pe volumele cartilor cu acelasi nume, scrise de Cecily von Ziegesar. Serialul a fost produs de Josh Schwartz si Stephanie Savage si a avut premiera pe postul de televiziune THE CW in data de 19 septembrie 2007.

Fiecare episod incepe cu pagina de pornire a site-ului “Gossip Girl” si cu imaginea Serenei din episodul intai. Apoi, este prezentata o recapitulare a evenimentelor care sunt relevante pentru naratiunea viitoare, dupa care, recapitularea se incheie tot cu pagina de pornire a site-ului, numai ca de aceasta data cu imaginea unui alt personaj si cu un text despre un eveniment recent care are legatura cu imaginea.

Naratorul este “Gossip Girl” care incepe recapitularea cu propozitia: “Gossip Girl, aici. Singura voastra sursa din vietile scandaloase ale elitei Manhattanului“ si incheie recapitularea soptind: “Unde a fost ea?” si ”Serena”.  Apoi, vocea lui “Gossip Girl“ spune: “Si cine sunt eu? Este un secret pe care nu il voi spune niciodata! Stii ca ma iubesti… XOXO, Gossip Girl”.

In timpul fiecarui episod, intotdeauna are loc un eveniment social, fie mare sau mic. Joshua Safran a explicat: “Noi il structuram (serialul) astfel incat, in fiecare saptamana episodul sa conduca la un nou eveniment”.

Adauga un comentariu