Eveniment-Social

Gradina mult visata, numai la Carrefour – FOTO

Publicat: 09 mart. 2016
Astazi, echipa Carrefour Iasi Felicia, impreuna cu colectiviul Scolii „Veronica Micle” din Iasi, au plantat pomi fructiferi si au amenajat o mini-gradina cu flori la scoala din Bucium. Implicarea elevilor si cadrelor didactice a fost pe masura si, ajutati de gradinarii priceputi Carrefour, au reusit sa amenajeze o livada minunata. Seful echipei de elevi a fost Daniel Manole, din clasa a VII-a A.
„In spiritul promovarii unei atitudini responsabile fata de mediul inconjuratori, Scoala „Veronica Micle” in colaborare cu Carrefour Felicia, s-a alaturat actiunilor de plantare de pomi fructiferi. In contextul evocat, in data de 9 martie 2016, pentru plantarea de pomi a fost mobilizat un numar de 60 de elevi. Astfel de actiuni reprezinta rodul unei fructuase colaborari, care vizeaza responsibilizare sociala, indreptate spre protejarea mediului inconjurator si promovarea principiilor ecologice”, a declarat profesorul Violeta Apatachioae, directorul scolii „Veronica Micle” Iasi.
Pasionatii de horticultura se pot aproviziona din selectia variata de flori, seminte pentru legume si plante aromatice, pomi fructiferi sau arbusti, pe care le pot planta si ingriji cu ajutorul utilajelor si accesoriilor specifice, disponibile in hipermarketurile Carrefour din intreaga tara. Primavara vine la Carrefour cu oferte incredibile la produse pentru amenajarea casei si gradinii, in noul catalog special, valabil pana pe 16 martie. Gama de produse propune solutii atat pentru spatiile mici, de la bloc, cat si pentru curte si gradina, asadar sa profitam din plin de aceasta primavara. Bucurati-va de primavara asa cum se cuvine, profitand de ofertele noului catalog Carrefour pentru casa si gradina! Catalogul „Rodul bucuriei in familie” este disponibil pe www.carrrefour.com.
Adauga un comentariu