Actualitate

Grădiniță cu ziduri sparte și infiltrații, în cea mai bogată comună din Neamț

Publicat: 12 sept. 2021
Grădiniță cu ziduri sparte și infiltrații în cea mai bogată comună din Neamț
Nu este prima oară când subsolul grădiniței este inundat

Grădinița din comuna Cordun aștepată deschiderea noului an școlar cu infiltrații, apă pe jos și ziduri sparte. Fotografii cu grădinița din cea mai bogată comună din județul Neamț au fost postate de Iulian Bulai (USR PLUS), care îl invită pe premierul Florin Cîțu să vadă la fața locului, potrivit mediafax.ro.

„Așa arată grădinița în cea mai bogată comună din Neamț – Cordun. Primarie condusă de #echipacastigatoare. Nepăsare și dispreț este numele tău”, scrie, duminică, pe Facebook, Iulian Bulai.

Acesta îl invită pe premierul Florin Cîţu să vadă cum arată grădinița dintr-o comună condusă de un liberal care îl susține pentru a deveni președinte PNL.

„Nu, aici nu este nevoie de PNDL. Este nevoie de bun simț, fapte, fonduri alocate educației. #echipacastigatoare și Florin Cîțu, vă așteptăm la Neamț!”, mai scrie Iulian Bulai.

Cei de la USR PLUS din Cordun, județul neamț, spun că Grădinița comunei este un focar de infecție.

„Consilierii locali USR PLUS au solicitat conducerii Primăriei Cordun să efectueze împreună o vizită la unitățile școlare de pe raza comunei pentru a observa cum sunt pregătite pentru începerea anului școlar. Surpriza neplăcută a fost la grădinița Cordun, unde tot subsolul de circa 300 mp era inundat cu 20 cm de apa din sistemul de canalizare al comunei.

Este inacceptabil ca grădinița să arate așa cu doar câteva zile înainte de reîntoarcerea copiilor. Este o dovadă clară că asigurarea condițiilor normale de începere a anului școlar nu s-a aflat printre prioritățile primarului comunei. Colegii noștri i-au solicitat primarului Adrian Ciobanu să igienizeze spațiul, care reprezentă un real pericol pentru copii. Până aseară, a fost scoasă apa din subsol, dar spațiul reprezintă în continuare un pericol”, spun cei de la USR PLUS.

Potrivit acestora, nu este prima oară când subsolul grădiniței este inundat.

 
Adauga un comentariu