Local

Grav accident în Nicolina. Autoturismul s-a răsturnat în urma impactului | Exclusiv – Foto, Video, Update

Publicat: 29 nov. 2020

Grav accident sâmbătă noaptea în Nicolina, zona Belvedere. Un autovehicul s-a răsturnat după ce a intrat violent în refugiul stației de tramvai.

Accident spectaculos în Nicolina, sâmbătă noaptea. Un autoturism marca Audi, care venea din CUG, a intrat în refugiul de la stația de tramvai. Mașina a ricoșat și a lovit apoi, în urma zborului, un stâlp. Șoferul a fost transportat la spital, fiind, probabil, în stare de ebrietate. Acesta nu a vrut să sufle în etilotest. Polițiștii de la Serviciul Rutier s-au deplasat la fața locului pentru a face verificări și a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

UPDATE: „Din primele cercetări efectuate, la faţa locului a rezultat faptul că şoferul unui auto ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi intrat în gardul refugiului staţiei de tramvai, iar ulterior ar fi acroşat stâlpul unui corp de iluminat. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la spital. Acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu