Actualitate

Grav accident pe europeana, in apropiere de Podu Iloaiei – FOTO, VIDEO

Publicat: 15 sept. 2016

Un carambol in care au fost implicate trei autoturisme, un Hyundai, un Ford si un Volkswagen Passat, s-au izbit violent in urma cu cateva minute pe E583 intre localitatile Letcani si Podu Iloaiei. In urma evenimentului rutier a rezultat o victima, fiind transportata de un echipaj de ambulanta la spital. 

Citeste si: A lovit o femeie si a disparut. Politistii l-au prins pe inconstient

Soferita de pe autoturismul marca Hyundai a oprit pe marginea drumului deoarece facuse pana. Femeia a coborat din autoturism cu intentia de a schimba roata masinii, iar in momentul in care s-a indreptat spre portbagaj pentru a scoate triunghiul reflectorizant, soferul autovehicului Ford a observat-o tarziu, a franat, moment in care un alt sofer ce conducea un Volkswagen Passat n-a mai putut frana la timp, intrand in coliziune cu Fordul pe care l-a proiectat in Hyundai. Soferita de pe Hyundai le-a povestit politistilor ca momentul in care si-a dat seama ce avea sa urmeze a luat-o la fuga. Politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii
  • Multi soferi nu cunosc denumirea de ”acostament modernizat largit” si modul de al folosi. Daca cel cu Ford-ul si cel cu Passat-ul nu ar fi circulat pe acel acostament (care multi i-l conidera banda de circulatie) nu s-ar fi ajuns la accident. Se intampla mereu accidente pe traseul Iasi-Roman din cauza ca se circula pe acel acostament.

    • Acostament vezi tu si multi altii, acostament largit chiar nu exista, e adevarat ca asa arata, insa daca intri pe site la drumuri nationale acel drum este declarat cu doua benzi pe sens si mai mult de atat drum european!

Adauga un comentariu