Eveniment-Social

Grav accident rutier! Doua persoane au fost transportate de urgenta la spital! Soferul a pierdut controlul masinii

Publicat: 19 nov. 2018
1

Ninsorile abundente care s-au inregistrat ieri le-au dat mari batai de cap soferilor. Astfel, pe strazile Iasului au avut loc mai multe accidente rutiere, care se puteau transforma in adevarate tragedii.

In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente au fost transportate doua persoane, care au fost implicate intr-un accident rutier, dupa ce soferul a pierdut controlul autoturismului si a iesit in decor.

Citeste si: Premiera de exceptie intr-un spital din Iasi! Doua vieti au fost salvate in aceeasi noapte! Medicii au avut parte de ore infernale

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente din Iasi au fost transportate doua persoane, care au fost implicate intr-un accident rutier, produs in localitatea Curaturi. Din informatiile pe care le avem, se pare ca soferul autoturismului a pierdut controlul volanului, iesind in decor. La spital a fost transportata o pacienta in varsta de 39 de ani, pasager pe locul din dreapta, din spate. Aceasta a suferit traumatism cranio-cerebral, fractura de apofiza transversa cu minima deplasare si contuzie toraco-abdominala. Totodata, la spital a fost transportat si un barbat in varsta de 39 de ani, pasager de pe locul din dreapta, din fata. Acesta s-a ales cu traumatism craniocerebral, plaga contuza la nivelul urechii drepte, fracturi la nivelul coastelor, fractura la cotul stang si contuzie toraco-abdominala. Ambii pacienti au primit ingrijiri in Unitatea de Primire Urgente si au fost internati pentru a beneficia de tratament de specialitate si pentru a fi tinuti sub atenta supraveghere medicala", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Comentarii
Adauga un comentariu