Local

Grav accident rutier la Letcani. Trei autoturisme au fost implicate

Publicat: 24 iul. 2018
1

In cursul zilei de ieri, un grav accident rutier a avut loc pe DE583, intre Letcani si Podu Iloaiei. In coliziune au fost implicate trei autoturisme, iar in urma impactului nu s-a confirmat existenta unor persoane ranite grav.

Din informatiile care au aparut, se pare ca soferul unui autoturism marca Audi a semnalizat stanga pentru a merge pe un drum laturalnic, iar din spate a fost izbit de un autoturism marca Opel, care la randul lui a fost lovit de o masina marca Dacia Logan. La fata locului s-a deplasat un echipaj de Politie care a demarat cercetari pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs evenimentul rutier.

Totodata, la locul producerii accidentului s-a deplasat si un echipaj medical care a acordat ingrijiri medicale persoanelor implicate in evenimentul rutier.

De precizat este ca in accidentul care a avut loc in cursul zilei de ieri a fost implicat si un autoturism care era echipat cu aparatura radar, fiind folosit de politisti pentru a depista soferii care incalca limita legala de viteza. Soferii celor trei autoturisme au fost testati alcoolscopic de catre politisti, rezultatele fiind insa negative.

Adauga un comentariu