National

Grav accident rutier la Sibiu! Trei morți și o femeie însărcinată rănită, după un impact frontal – FOTO

Publicat: 04 apr. 2021
Trei persoane au murit și o femeie însărcinată a fost rănită, după impactul frontal dintre două mașini, pe DN 1, între localitățile Cristian și Săcel, în județul Sibiu

Trei persoane au murit și o femeie însărcinată a fost rănită, după impactul frontal dintre două mașini, pe DN 1, între localitățile Cristian și Săcel, în județul Sibiu.

Mai multe echipaje de la ISU Sibiu și de la Ambulanța Sibiu intervin între localitățile Cristian și Săcel, la un accident rutier produs între două autoturisme.

Din primele informații sunt patru persoane implicate, doi bărbați și două femei, una dintre ele fiind însărcinată.

„Femeia însărcinată va fi transportată la spital, conștientă cu fractură de femur”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Femeia însărcinată rănită a fost transportată la spital

Femeia însărcinată în 30 de săptămâni a fost preluată de un echipaj de la ISU Sibiu și dusă la spital.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, a declarat că accidentul de pe DN 1, dintre Cristian și Săcel s-a produs după un impact frontal între două mașini care circulau din direcții opuse.

Traficul rutier pe DN 1, în zona producerii accidentului, este îngreunat la ora transmiterii știrii, până la preluarea victimelor și efectuarea cercetării cauzelor evenimentului rutier.
Adauga un comentariu