Magazin

GRAVE probleme de sanatate pentru o indragita prezentatoare TV de la noi

Publicat: 29 oct. 2013
1

Este una dintre cele mai bune prezentatoare din Romania, reusind sa-si cladeasca o cariera solida datorita seriozitatii si profesionalismului ei. Numai ca, drumul spre succes a fost pavat cu sacrificii enorme, care au costat-o sanatatea propriului corp.

Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii „O data in viata”, a povestit intr-un interviu pentru revista Unica, prin ce probleme de sanatate a trecut din cauza stresului cauzat de serviciu. Volumul mare de munca si de multe ori transmisiile in conditii imposibile si-au pus amprenta asupra organismului vedetei, care recunoaste ca, din cauza serviciului s-a neglijat destul de rau.

„Am transmis 5 ore, la minus 14 grade, in rochie de tafta si nu am simtit frigul. Apoi organismul se relaxeaza si pur si simplu intepenesti. Imi ia o zi sa imi revin si sa ma odihnesc, dupa o astfel de emisie in direct. E un consum urias (…) Nu mancam nimic toata ziua, nu beam destul apa, fumam un pachet pe zi toate astea m-au destabilizat. Mi-am dat seama ca nu sunt foarte rezistenta si ca am pus prea multa presiune pe mine ani de zile. M-am speriat putin si pentru prima data , am invatat sa-mi ascult trupul. Acum am grija sa-mi acord macar 10 minute pentru masa de pranz, 2 litri de apa pe zi, care nu trebuie sa-mi lipseasca si obligatoriu 7-8 ore de somn. Stiu exact cum sa ma mentin in echilibru si cum sa-mi pregatesc organismul pentru efort”, marturiseste Iuliana.

Adauga un comentariu