Magazin

Greseala pe care o faci dupa terminarea cafelei. Ce ratezi

Publicat: 30 ian. 2016

Cu totii apreciem o ceasca buna de cafea dimineata sau in momentele in care dorim sa ne energizam si sa alungam oboseala. Foarte putini, insa, cunoastem beneficiile zatului de cafea, pe care il aruncam dupa ce terminam de baut licoarea. Iata patru motive pentru care zatul de cafea merita pastrat in bucatarie.

1. Amestecul facut din zatul de cafea si doua lingurite de ulei de masline te poate scapa de celulita. Aplica aceasta combinatie pe picioare si abdomen, las-o sa actioneze 20 de minute, apoi clateste.
 
2. Daca iti doresti ca hainele tale de culoare inchisa sa-si pastreze nuanta in timp, adauga in apa in care le speli cafea si zat. Poate face minuni pentru materiale.
 
3. In cosmetica, zatul e folosit pe post de exfoliant. Iti lasa o piele catifelata si indeparteza celulele moarte, iar in combinatie cu uleiul de cocos iti face un ten luminos si te scapa de cearcane.
 
4. Te poate ajuta sa alungi si insectele din casa, asa ca il poti imprastia in locurile cu probleme. Ba mai mult, poate fi intrebuintat si ca ingrasamant.



loading...

Adauga un comentariu