Magazin

Greu de crezut. Vezi prin ce a trecut UN ROMAN pentru noul iPhone

Publicat: 29 sept. 2014

Lansarea noul iPhone a fost un eveniment asteptat cu sufletul la gura de milioane de oameni. Cozile au fost interminabile si multi au facut eforturi uluitoare pentru a pune mana pe iPhone 6.

Lansarea Apple a fost un eveniment vizionat de milioane de oameni din intreaga lume. Tim Cook, directorul Apple, a prezentat ultimul telefon marca Apple, iPhone 6, un dispozitiv care aduce o serie de inovatii inedite.

Citeste si FABULOS. Ce poti face cu mai multe telefoane si tablete. Filmarea devenita VIRALA – VIDEO

Grupul american Apple Inc a vandut peste zece milioane de noi iPhone-uri in primul weekend, dupa ce modelele au fost scoase la vanzare, aratand cererea solida pentru telefoanele cu ecrane mai mari.

Noile iPhone-uri au fost vandute in SUA, Australia, Canada, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore si Marea Britanie. Din 26 septembrie, modelele iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi vandute in alte 20 de tari, a anuntat Apple.

Sute de oameni au format o coada imensa in fata reprezentantei Apple din Dusseldorf, in speranta ca isi vor putea procura noul iPhone 6. Publicatia germana Rheinische Post a relatat despre cateva persoane care au facut eforturi deosebite pentru a-si procura noul iPhone.

Citeste si „Epidemia” iPhone 6 continua! Vezi cine este prima vedeta autohtona care s-a „infectat”

Un client roman i-a uimit pe reporterii germani. Emil, 33 de ani, a venit special din Romania ca sa devina beneficiar al noului iPhone. A plecat din Bucuresti cu avionul, a aterizat in Olanda la Eindhoven, de unde a inchiriat o masina si a condus pana la Dusseldorf. S-a asezat la coada cu 20 de ore inaintea deschiderii magazinului, ignorand ploaia, furtuna si frigul de afara.

Potrivit jurnalul.ro, in jurul orei 05:00 dimineata, reprezentantii magazinului au oferit cafea si cateva sandwich-uri persoanelor care asteptau afara.

„Modelul iPhone este un produs american, dar care este fabricat in China. iPhone 6 ar putea fi cel mai asteptat smartphone lansat vreodata de Apple, interesul pentru acest telefon depasindu-l pe cel pentru iPhone 5S si iPhone 5”, a declarat recent economistul sef pentru China de la Bank of America Merill Lynch, Ting Lu. „Vanzarile de iPhone 6 ar putea influenta chiar si indicatorii macro ai tarilor implicati in fabricarea lui”, a adaugat Lu.

Citeste si Si-a pierdut iPhone-ul acum aproape un an si l-a regasit intr-o alta parte a lumii. Cum s-a

Potrivit calculelor analistilor de la Bank of America Merill Lynch, iPhone 6 ar putea adauga un punct procentual pe luna la cresterea exporturilor chineze pentru restul lui 2014, in timp ce exporturile Taiwanului ar putea fi mai mari cu doua puncte procentuale pe luna in perioada august – octombrie si cu un punct procentual in perioada noiembrie 2014 – ianuarie 2015.loading...

Adauga un comentariu