Eveniment-Social

Greu la deal cu boii mici

Publicat: 07 feb. 2002

Angajatii de la salubritate trag chiulul cat se poate

Campania de curatare a orasului, pornita de Directia de Salubritate, intampina unele dificultati pentru ca unii din subalternii directorului Dorinel Zeciu nu impartasesc si avantul sefului lor.”Voi trece la disponibilizari in randurile angajatilor Directiei de Salubritate, pentru ca nu s-au achitat de sarcinile de lucru. 30 de salariati vor fi dati afara. In primul rand, nu au respectat graficul de lucru. Unii dintre ei trebuiau sa-i supravegheze pe cei care presteaza munca in folosul comunitatii si nu i-au supravegheat cum trebuie”, a declarat directorul Directiei de Salubritate, Dorinel Zeciu.
Deci, nu numai angajatii directiei de salubritate nu aveau chef de munca. Numarul celor care au fost repartizati de catre municipalitate sa presteze servicii in folosul comunitatii spre a primi venitul minim garantat se imputineaza pe zi ce trece”Ieri au iesit la maturatul strazilor 266 dintre ei, iar astazi erau numai 230″, a precizat Zeciu.
Pe de alta parte, cei care vin sa presteze aceste ore de munca nu-si fac norma zilnica.”Noi le spunem in fiecare zi norma pe care o au de facut. De exemplu, au de facut curat pe o portiune cuprinsa intre doi stalpi. Dar, cand trec la anumite intervale de timp destul de lungi, tot acolo ii gasesc. In aceste cazuri le-am taiat ziua de munca”, a declarat Dorinel Zeciu.
Primarul a promis ca nu le va acorda ajutorul social celor care nu presteaza cele 72 de ore munca lunar.”Conform legii, nu pot sa le dau banii. Numai daca se intorc la lucru vor primi ajutorul social”, a spus primarul.
Directia de Salubritate a inceput activitatea de curatenie in cartierele Gradinari, Ciurchi si Tatarasi.
Constantin MAZILU



loading...

Adauga un comentariu