Eveniment-Social

Greva foamei la Aeroportul Iasi – FOTO,VIDEO

Publicat: 16 nov. 2012
Consilierul juridic al Aeroportului Iasi, Maria Palaru, a facut, in aceasta dimineata, greva foamei in fata regiei aeroportuare. Pentru ca nu este lasata sa intre in biroul sau, femeia a decis sa recurga la acest gest. Femeia sustine, in continuare, ca Marius Bodea, directorul Aeroportului Iasi, o hartuieste sistematic pentru a o determina sa plece din functie. Scandalul a degenerat ieri, cand femeia a facut atac de panica in momentul in care nu a mai fost lasata sa intre in birou.
Bodea i-a cerut femeii sa-i puna la dispozitie toate documentele juridice pe care le-a gestionat in perioada in care a fost angajata la aerogara. Cum Maria Paslaru a refuzat, s-a ivit scandalul. „Mi s-au adus tot felul de acuzatii. Mi-au cerut sa predau documentele in patru ore, lucru imposibil avand in vedere faptul ca sunt mii de acte. Eu am fost un om corect, niciodata nu am patit asa ceva pana acum. Mi s-au adus acuzatii ca am prejudiciat aeroportul. Cum l-am prejudiciat? Vrea sa-mi faca vant pentru a o aduce pe jurista lui personala”, a spus femeia.
Culmea, in momentul in care femeia protesta, in fata aeroportului a ajuns si Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, institutie care coordoneaza activitatea aeroportului. Seful CJ a ignorat-o total pe femeie pentru ca il astepta pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Mark Gittenstein.
Comentarii
    • salamul ala sa-l dai tu la………, nu unei femei care lupta impotriva coruptiei. Te=a platit bodea sa faci asemenea afirmnatii. Salamul asta da-l lui bodea si coruptilor lui. Baiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii va ia apa. catuse sunt si pentru voi

  • Salam barbos sa-i duci lui maicata si mai ia si tu 1kg ca-ti place. Vorbind la modul cel mai serios angajatii vechi de la aeroport sunt terminati psihic.Acest domn Bodea care se crede pe mosia lui masa face ce vrea cu angajatii si mai mult tine cont de javra aia venita de la recuperare care numai cinstita nu e ,(apropo vedeti achizitiile care le-a facut cu conducerea anterioara) ca si Bodea dealtfel care are dosare pe rol.Madam Nichitus ca de ea e vorba este o perversa care se lauda ca baga pe toata lumea la puscarie uitand ca si ea ar putea ajunge acolo.Mai oameni buni faceti scrisoare la presedintele Romaniei ca astia vor sa aduca marionetele lor fiindca e loc de capatuiala la modernizarea aeroportului.Totul e politic .

    • Mai agent *9*9 vocabular de tagher, ai fi si tu un agent oo9 alias James Bond,numai ca la tine se potriveste James Bou. Vad ca pupi in **** conducerea contra salam barbos.

  • Marius Bodea de data asta a depasit limita bunului simt. A demonstrat inca odata ca este un om fara scrupule si care este in stare sa taie in carne vie pentru a-si apara interesele. Marius Bodea esti un ZERO pentru societatea asta. Tu vorbesti de legea penala cand sti bine cate dosare ai? Omulueee trezeste-te aeroportul nu e al tau si al finului. Curnd instanta isi va spune cuvantul, iar noi cei care stim totul despre tiner vom fi martori ei. Trimite-o pe insuratelu la specializare ca sa te poata apara.

  • astia-s prosti, aia dinaintea lor erau prosti, de-aia n-are orasul aeroport ca lumea. asa-i de profesionista si grevista foamei ca toate procesele si actele de la juridic au folosit la * cand a fost vorba sa se dezvolte in vreun fel aeroportul, sa se obtina terenuri pentru extindere, etc.

  • Mai Mariusica Bodea, nu te-ai gandit ca ai compromis credibilitatea USL-ului, si asa destul subreda. Coordonator juridic ti-a trebuit sa-ti apere interesele personale. Bag seama ca jurista pe care o maltratezi psihic nu era buna. Sa vedem ce-o fi pe 9 decembrie. Mai vorbim

  • Aeroportul Iasi este condus in cel mai pur stil mafiot. Rusine ca s-au propus in functii importante asa oameni: lipsiti de caracter, de educatie. Mojic este prea putin spus. Chinuie niste oameni nevinovati . Un incult si un badaran.

Adauga un comentariu