National

Grup de muncitori care efectua lucrari pe o sosea, spulberat de un sofer de 18 ani

Publicat: 02 mart. 2019

Un grup de muncitori care lucra la un drum national din Buzau a fost spulberat de un sofer de 18 ani. 

Accidentul grav s-a petrecut la intersectia cu DN 1B, soseaua ce leaga Buzaul de Ploiesti. La intersectia cu un drum comunal, trei muncitori efectuau lucrari pe sosea cand au fost loviti de autoturism. Soferul lovise autoturismul din fata sa, iar masina a fost proiectata in grupul de muncitori. 

Trei dintre muncitori, cu varste cuprinse intre 38 si 49 de ani, au ajuns la spital cu rani grave. Politistii ancheteaza acest caz, care a ajuns si in atentia celor de la Inspectoratul Teritorial de Munca.

“Doua dintre victime au leziuni mai serioase la nivelul extremitatii cefalice”, a declarat Adrian Zoica, sef UPU Buzau.

“Un sofer de 18 ani din Mizil a efectuat manevra de depasire a unui autovehicul care efectua virajul la stanga ricosand in trei persoane care executau lucrari la drumul public. Lucrarea era semnalizata”, a declarat Gheorghe Colacel, Politia Rutiera Buzau.loading...

Comentarii
  • In mare parte este si vina celor ce efectueaza lucrarile si acest lucru apare mereu pe strazile si drumurile satesti cu titlu de DN din Romania. Semnalizarea este amplasata cu cativa metri inainte de locul lucrarii. In mod normal trebuie doua, trei semnalizari cu sute de metri inainte dar nu la noi. Gasesti in mijlocul drumului o gura de canal cu cateva crengi in ea. Si cate altele.

  • E semnalizare facuta de Dorel… toata vina apartine celor care nu au atentionat, nu au restictionat traficul, fiind lucratori in strada. Nu apreciati corect si nu luati masuri pentru asigurarea securitatii oamenilor. Lucrarile , in trafic, se fac cunoscute de la distante mult mai mari.

Adauga un comentariu