Eveniment-Social

Grupul de studenți ai USAMV Iași care până acum au efectuat cursurile, seminariile și laboratoarele exclusiv on-line vor fi cazați în căminele instituției

Publicat: 28 oct. 2020
USAMV Iași
USAMV Iași schimbă denumirea unei facultăți

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași se pregătește pentru primirea în campus a studenților care până acum au efectuat cursurile, seminariile și laboratoarele exclusiv on-line. Este vorba despre cei din anii III și IV de la facultățile de Agricultură și Zootehnie, anii II și IV de la Horticultură și Peisagistică, și subgrupele B de la Facultatea de Medicină Veterinară. Aceștia vor avea 7 săptămâni de activități „față în față”, la seminarii și laboratoare. Pentru toți studenții, cursurile vor continua on-line

La Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” din Iași se fac pregătiri pentru primirea în campus a studenților care până acum au efectuat cursurile, seminariile și laboratoarele exclusiv on-line. Este vorba despre cei din anii III și IV de la facultățile de Agricultură și Zootehnie, anii II și IV de la Horticultură și Peisagistică și subgrupele B de la Facultatea de Medicină Veterinară. Aceștia vor avea 7 săptămâni de activități „față în față”, la seminarii și laboratoare. Pentru toți studenții, cursurile vor continua on-line la USAMV.

Studenții USAMV Iași care au fost prezenți în campus de la începutul anului universitar se vor decaza, termenul fiind stabilit pentru data de joi, 29 octombrie 2020

Studenții USAMV Iași care au fost prezenți în campus de la începutul anului universitar se vor decaza, termenul fiind stabilit pentru data de joi, 29 octombrie 2020.

„Joi, până la ora 16:00, studenții din seria întâi, vorbim despre 925 de tineri, eliberează camerele de cămin pentru ca Departamentul Administrativ să poată realiza toate operațiunile de dezinfecție și igienizare, măsuri ce se impun cu strictețe în această perioadă. După această etapă, urmează cazarea studenților din seria a doua, pe 31 octombrie și 1 noiembrie, evident cu respectarea tuturor normelor de distanțare fizică, obligativitate purtării măștilor”, a precizat prof. univ. Dr. Vasile Stoleru, prorector cu activitățile sociale.

Toți studenții care se vor decaza în această săptămână vor realiza toate activitățile didactice în on-line, la domiciliu

La jumătatea lunii septembrie în căminele Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” s-au cazat doar studenții din anii I și II, pentru o perioadă de 7 săptămâni. Toți studenții care se vor decaza în această săptămână vor realiza toate activitățile didactice în on-line, la domiciliu. Studenții care în primele șapte săptămâni au desfășurat activități didactice doar on-line, se vor caza și vor începe activitatea didactică (laboratoare/seminarii) „față în față”, de luni, 2 noiembrie 2020, până pe 18 decembrie, când în structura anului universitar este prevăzută vacanța de iarnă, de trei săptămâni. Activitățile didactice pentru studenții de la ciclul de licență, învățământ la distanță, se realizează majoritar on-line, aceștia fiind convocați de 2-3 ori la sediul facultăților pentru activități „față în față”.

La ciclul de masterat toate activitățile didactice se desfășoară on-line, cu excepția lucrărilor practice care, pe baza unei programări aprobate de conducerile facultăților, se desfășoară „față în față”.
Doctoranzii din anul I desfășoară activitățile didactice doar on-line. Doctoranzii din anii II și III, au activitățile de cercetare, în laboratoare, câmpuri didactice, ferme etc. conform planului individual de pregătire.

Adauga un comentariu