Eveniment-Social

Grupul Scolar „Vasile Pavelcu” organizeaza spectacole caritabile la Ateneul Tatarasi

Publicat: 29 mai 2013
1
Liceul Tehnologic SpecialVasile PavelcuIasi, in parteneriat cu Ateneul Tatarasi invita publicul astazi, 29 mai, la  cele doua spectacole caritabile organizate in cadrul Campaniei de strangere de fonduri „Diferiti dar impreuna„.

Incepand cu ora 11:30 are loc spectacolul „Zambet de copil”, organizat cu sprijinul Centrului Logopedic Interscolar Iasi, in cadrul caruia vor fi prezentate momente artistice sustinute de prescolari si elevi din scolile de masa.

Fondurile stranse in cadrul campaniei  sunt destinate organizarii celei de a V-a editii a Festivalului National de Teatru de papusi si pantomima „Prichindeii veseli”, festival destinat  elevilor cu deficienta de auz din toata tara, care are loc in perioada 11 – 14 iunie.
In cadrul spectacolului „Raza de Soare” vor evolua elevi din cele 6 scoli speciale din judetul Iasi: Scoala Gimnaziala Speciala „Constantin Paunescu” Iasi, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iasi, Scoala Gimnaziala Speciala Pascani, Liceul Special „Moldova” Tg. Frumos, Liceul Tehnologic Special  „Trinitas” Tg. Frumos si Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iasi.
Adauga un comentariu