Aperitive

Gustare cu cartofi si sos de lapte

Publicat: 01 aug. 2012

Ingrediente:

200 g cartofi taiati feliii subtiri
1 lingura parmezan dat prin razatoare
1 morcov taiat felii subtiri
1 nap taiat felii subtiru
1 lingura rozmarin tocat
1 ceapa tocata
1 cescuta cu firimituri de paine

Sosul de lapte:

30 g smantana
30 ml lapte
1 catel de usturoi zdrobit

Mod de preparare:

Se unge cu ulei de masline un vas yena si pregatim cuptorul la 180 grade. Apoi urmeaza sa pregati sosul de lapte. Punem toate ingredientele intr-un bol, potrivim de gust si amestecam bine. Punem un strat de cartofi in vasul yena, apoi unul de morcovi, ceapa, napi si rozmarin. Se reiau straturile si terminam cu un strat format din cartofi. Amestecam firimiturile de paine cu parmezan intr-un bol, punem sosul de lapte si presam firimiturile peste stratul de cartofi. La final se da la cuptor pentru trei sferturi de ora. Se serveste cu salata.

sursa: cepapam



loading...

Adauga un comentariu