Eveniment-Social

Guvernatorul Regiunii Uppsala primeste astazi Cheia Orasului Iasi

Publicat: 22 mai 2013
1
In perioada 21-24 mai, o delegatie de 10 persoane din Suedia, condusa de Guvernatorul Regiunii Uppsala, Peter Edgardt, se afla la Iasi. Vizita a inceput la Primaria Municipiului, la ora 10:00, aceasta fiind urmata de ceremonia acordarii Cheii Orasului Iasi Guvernatorului Regiunii Uppssala.
Din delegatie mai fac parte prof. Lisa Sennerby-Forsse, Rector al Universitatii de Stiinte Agricole din Suedia, Goran Brocknas, director al Camerei de Comert Regionale Uppsala, directorul de comunicare din Primaria Uppsala, profesori, oameni de afaceri.
Scopul vizitei este demararea unor proiecte de colaborare in domeniul administrativ, universitar si de afaceri, ca urmare a vizitei intreprinse de alesii locali in Suedia, in luna februarie 2013.
Vineri, 24 mai, vor avea loc intalniri si cu reprezentantii Universitatii Tehnice „Gh. Asachi”, o vizita la fundatia „Star of Hope” si vizitarea principalelor monumente ale orasului.
Comentarii
  • … si ce vedea nenea asta !orasul rupt in doua ,vai pulea noastra de prosti care suntem cu Nichita in frunte ,prostanul pamantului …

Adauga un comentariu