Stiri si curiozitati

„Guvernele lumii ascund ASTA”! Specialistii au intrat deja IN ALERTA!

Publicat: 18 ian. 2015
3

Recent, Organizatia Mondiala a Meteorologiei a efectuat un studiu experimental prin care a dorit sa vada modul in care va arata vremea peste cativa ani.

Rezultatele au fost de-a dreptul catastrofale, caci au ajuns la concluzia ca temperatura medie va fi cu pana la 4 grade Celsius mai mare la finalul secolului. Astfel, daca omenirea nu va gasi solutii prin care sa diminueze efectul de sera, atunci vremea asa cum o stim astazi va fi istorie, informaza Antena1.

Vezi si Sunt Illuminatii cei ce ne vor binele?

Experimentul a aratat ca in anul 2050, tarile europene vor avea parte de temperaturi de pana la 40 de grade. De asemenea vor exista furtuni extrem de puternice. Planeta va avea parte de fenomene extreme, ce vor face parte din viata de zi cu zi.

Vezi si Unul din cei mai influenti oameni a facut public planul Marilor Puteri ale LUMII

National Geografic a publicat un articol prin care incerca sa gaseasca solutii disperate pentru a combate incalzirea globala. Conform unui studiu, oamenii de stiinta cred ca un razboi nuclear in care s-ar lansa sute de bombe ar putea modifica clima globala. De exemplu, daca s-ar fi produs un razboi nuclear intre SUA si URSS, in perioada Razboiului rece atunci temperatura pe Pamant era in scadere datorita sutelor de explozii si fumului dens.

Adauga un comentariu