National

Guvernul Ciolos, facut praf: Culmea IRONIEI. Ce a facut pana acum?

Publicat: 20 iul. 2016
1

Mihai Fifor critica dezinteresul premierului Dacian Ciolos.

„Este inadmisibil ca acum, cu 4 luni inainte sa plece acasa, Guvernul de tehnocrati sa isi aminteasca de vestitul Master Plan pentru Transporturi. Degeaba atrage atentia premierul Dacian Ciolos noului ministru al Transporturilor, Sorin Buse, sa vina cat mai repede, in Guvern, cu Master Planul pentru Transporturi si cu variantele pentru reforma Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Intrebarea care se ridica acum ar fi una extrem de simpla. De ce, in atatea luni, de la prezentarea prioritatilor de guvernare si pana acum, nu s-a facut nimic in acest domeniu vital pentru Romania?” declara Mihai Fifor.

„Vestita critica nu mai sta in picioare”

Social democratul atrage atentia ca: „vestita critica, prin care, vinovat pentru toate era Guvernul condus de Victor Ponta, nu mai sta in picioare. Premierul Dacian Ciolos l-a schimbat deja, de la Transporturi pe Dan Costescu, inlocuindu-l cu Sorin Buse, dar acest lucru nu a garantat si ca infrastructura romaneasca va fi imbunatatita”.

Mihai Fifor adauga ca: „luni la rand, oficialii de la Transporturi au adus garantii ca vor incepe sa puna in aplicare strategia, in domeniu, asumata de PSD. Totul pentru ca Master Planul sa ajunga, mai apoi, si pe masa Parlamentului, pentru adoptare… dar pana acum, nimeni nu a facut nimic. Nici faptul ca reprezentantii de la Ministerul Transporturilor au fost convocati la comisiile de specialitate din Senat si Camera Deputatilor nu a avut sansa, sa-i convinga pe acestia sa puna lucrurile in miscare”. 

Comentarii
Adauga un comentariu