Eveniment-Social

Guvernul il verifica pe impostorul de la Targu Frumos

Publicat: 30 oct. 2012

@ In urma articolelor din cotidianul BUNA ZIUA IASI in care se arata ca Mihai Tucan nu are studiile superioare necesare pentru a ocupa functia de secretar al orasului Targu Frumos, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a demarat o ancheta @ De asemenea concursul prin care Mihai Tucan a fost angajat pe functia de secretar a fost trucat

In perioada imediat urmatoare, Agentia Nationala a Functionarilor Publici va verifica toate aspectele legate de dezvaluirile din cotidianul BUNA ZIUA IASI, care a aratat in mai multe randuri ca un impostor ocupa fara sa intruneasca conditiile necesare un post de inalt functionar public. Printr-o adresa emisa ieri cotidianului BUNA ZIUA IASI, Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) a informat ca va verifica Primaria orasului Targu Frumos, unde functia de secretar este ocupata de Mihai Tucan chiar daca acesta nu are studii superioare asa cum prevede legea. Mai mult, ANFP va verifica si conditiile in care a fost angajat in urma cu peste 10 ani. Respectivul concurs a fost aranjat pentru a fi angajat Tucan chiar daca nu intrunea conditiile necesare. Acesta a devenit astfel mana dreapta a fostului primar al orasului Gheorghe Tataru, care acum candideaza pentru un post de deputat care cuprinde si orasul Targu Frumos, in speranta ca va capata imunitate parlamenatara si se va pune la adapost de legea penala. Regulamentul de concurs de angajare a secretarului orasului a fost aprobat prin Hotararea Consiliului Local Targu Frumos nr. 30 din 8.03.2000. „In vederea ocuparii functiei de secretar al orasului Targu Frumos, judetul Iasi, persoanele care se inscriu la concursul organizat in acest scop vor trebui sa indeplineasca si conditia de a avea o vechime in specialitate, respectiv in munca juridica de minim 3 ani, implinita pana la data concursului, dovedita cu adeverinta sau cu copie dupa cartea de munca”, se arata in hotararea Consiliului Local. Ori, Mihai Tucan nu putea dovedi acest lucru deoarece nu avea o licenta in drept. Legea este clara in acest sens. „Secretarul comunei, orasului si al subdiviziunii administrativ-teritoriale a municipiilor este functionar public de conducere, cu studii superioare juridice sau administrative”, se arata in articolul 83 din Legea 215/2001 privind administratia publica locala.
Nici dupa ce a fost angajat secretar nu a reusit sa obtina o diploma de licenta. Prin anul 1998, cand a fost luat la intrebari in urma unor sesizari, Tucan a prezentat o adeverinta eliberata in anul 1998 de Universitatea Mihai Eminescu din Iasi (astazi nu mai exista) prin care ar fi atestat, ca la momentul respectiv, Tucan era in anul 5 de facultate. Dar nu a demonstrat dupa aceea ca a obtinut si licenta la aceasta universitate. Prin anul 2005, Tucan a facut rost de o adeverinta de licentiat eliberata de Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, in care scrie ca Mihai Tucan a absolvit cursurile facultatii de drept ale Universitatii Dimitrie Cantemir. Daca in anul 1998 era student in ultimul an la Universitatea Mihai Eminescu, de ce ar fi luat-o de la capat cu studii la alta universitate si anume la Dimitrie Cantemir?loading...

Comentarii
 • Nu il mai pupati in cor pe Tucan ca sunt mult mai prosti in Primaria Tg. Frumos.Daca vine cei de la A. N.I.sa verifice si diploma pe care a depuso domnul Vatamanu,la personal,cind a fost uns cu functia de viceprimar.(ING.VATAMANU IONEL).Eu cumpar piine de la fabrica lui,si la acel moment era afisat si la el la fabrica un anunt ude se semna patronul cu ING.VATAMANU IONEL.Ude este aceasta diploma?

  • Tucan….A furat tot ce s-a putut din comuna Braesti si s-a mutat la orasul Tg.Frumos de unde nu a mai ramas nimic din terenurile private ale Primariei. Impreuna cu tataru a vandut tot: punctele termice, oborul(l-a luat feciorasul lui tucan), apartamentele primariei. Asa ca la furat nu trebuie diploma de studii. Astea le ai in sange. Daca ,,cla,, zice ca sunt numai prosti la primarie de ce nu merge ea sa faca pe desteapta in primarie, s-au face pe desteapta la termoserv…Afara cu mafia tucan.
   A furat destul. Noi platitorii de taxe si impozite nu mai avem bani sa-l platim. Feopenta a plecat, urmeaza tucan. Va pupa ,,mosu,,

    • Serios?
     Habar nu ai sa scrii s-au sa vorbesti. Mai ai curaj sa deschizi gura – analfabet-o ce esti! Vrei sa-ti spun si de d-na……. care spala halbele de bere jegoase de la han acum cativa ani. Lingea sticlele de rachiu. Sa-l pupati voi in gaura de la spate pe tucan pt. ca v-a adus la oras. V-a dat loc de munca.Altfel ramaneati in mocirla de la Crucea. Toti sunteti la fel, niste pupincuristi. Dar v-a veni vremea cand o sa plati tot ce ati furat.

   • Sunt dascal(invatator) de peste 35 de ani a-l Comunei Braiesti iar pe Domnul Tucan il stiu de mic copil si nea condus 3 mandate si nu cred ca nea furat pt ca si in ziua de azi fecare om isi munceste pamantul , ajutundu-ne chiar ori de cate ori am avrut vre-o nelamurire la Primarie sau in domeniul juridic asa ca orcand a fost si va fi binevenit in comuna noastra .Cele spuse cred ca este prostia unor oameni ce vor raul si provin din familii fara educatie .

    • Nechifor , halal dascal mai esti ,faci de ras breasla ,de aia atatia prosti ies de pe bancile scolii,din cauza ta pentru-ca nici tu nu stii sa scrii si nici gramatica nu o stii…,daca ii inveti si pe scolarii tai sa scrie ca tine, ”nea condus” si ”nea furat”….,e clar ma repet,de ce sunt atatia prosti,ascunde-te Nechifor si nu te mai lauda ca esti dascal ca-i faci pe unii sa moara de ras !!

  • Bravo Celor doi oameni pe care sincer ii consider oameni demni de respect, plecand de jos si punandu-si oasele la munca impreuna cu familia au ajuns sa aiba un respect totodata capatandu-si multi dusmani. Ar Fi bine ca toti sa luati exemplu si cei care le vor raul nu vor ajunge niciodata ca acestii domni deoarece nu sunt falsi (curve).
   Cu respect Te pup mosu .

 • Acei tålhari di guvern, ar trebui så inceapå in primul rind cu ei anchetårile pentru subminarea economiei, si apoi så inceapå in toatå tara! CRIMI-NALI AI ROMINIEI

 • dna -ul ar trebui sal ancheteze la singe toate jigodiile sunt la primarie in frunte cu analfabetul de primar mare inginer habar nu are cu ce se maninca ingineria traiasca rep. moldova mai sunt si alti prosti in tirgu cu diploma fabricata in moldova sa ai astfel de diploma trebuie sa dai mita toate diplomele astea trebuiesc anulate .dar asta e cit e tovarasul mocanu nu va pati nimeni nimic .usl ce inseamna de fapt UNIUNEA STALINISTA LENINISTA .tucan daca e anchetat corect nu poate sa justifice averea nu vedeti cum arata gras ca porcu cu o moaca de mafiot la puscarie cu el

 • noi targovetii ne meritam soarta , am scapat de dracu si am dat peste taicasu ,fostul primar a facut ce a vrut el in primarie ,actualul face tot ce i se spune de catre codosii care l-au ajutat sa ajunga primar dar nu-i nimic o sa vada vatamanu pina la urma cine ii vrea binele cu adevarat s-au se foloseste de el sa isi vada interesele ,sper sa deschida ochii repede pina cind nu-i prea tirziu .

 • -Dl ****** targoveti i-l stiu pe Dl Tucan >secretar din anul 2**0 . Primar la data aceea era Domnul ing.Dan Dumitrache , Dumnezeu sa i-l ierte considerandu-l un om onest , a ajutat pe foarte multi sa ajunga intreprinzatori sa isi faca propria afacere fiind aia de te finanta.

 • bre Tucane io sunt Gica,fata lu ala de i-ai furat pamantul cu japca bre,ca ti-or luat oichii banii statului bre,te dadusi cu dracu si-i **** coada acum ca te -o loat guvernu la oichi bre. In ziua cand te-oi vedea dupa gratii bre Tucane dau de pomana la toti amaratii din Targ Frumos bre si aprind lumanari la toate bisericile, sai multamesc lui Dumnezeu ca si-o facut mila de targovetii jecmaniti de tine ,loatear dracu de hot lacomit si nesatul.Doamne Dumnezeule mare da cu Tucanu de pamant sa se sature de pamantfurat,dracu sa te ieie Tucanule.

 • Pe langa toate matraplazicurile lui,acest fost secretar Tucan M. si-a atribuit elk singur de la sine putere acum circa 7-8 ani doua locuri de casa in fata Bazei de receptie.Acum bolovanul le are spre vanzare cele doua locuri de casa,pt. ca acesta i-a fost si scopul.,Poate nu stiti ca foarete multi tineri care si-u intemeiat o familie nu au unde locui,iar acest magar are de vanzare asa ceva.Este posibil sa citeasca aceste randuri si d-l Primar si de ce nu chiar si acei membrii din acea comisie care au atributiuni ipe aceasta linie.Ce mare lega;litate ar fi daca cele doua locuri de casa le ve-ti aaltor familii,intr-adevar nevoiase.

Adauga un comentariu