Local

Guvernul monitorizeaza cazul studentei care a fost adusa in stare critica de un medic ginecolog

Publicat: 04 apr. 2014
1

@ Unul dintre cei mai buni medici de terapie intensiva a fost solicitat sa colaboreze cu medicii din Clinica ATI de la Spitalul Sf. Spiridon, unde se afla in ingrijire studenta nenorocita de medicul ginecolog @ Toti spera ca se vor gasi cele mai bune metode terapeutice pentru salvarea vietii tinerei de 19 ani

Consilierul personal pe probleme de sanatate al premierului Victor Ponta a solicitat medicilor sa fie informat, zilnic, despre evolutia starii de sanatate a studentei care a fost nenorocita dupa o interventie chirurgicala efectuata de medicul ginecolog Razvan Socolov. Sefa Clinicii de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI) de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, unde se afla internata Monica Neamtu de 12 zile, trebuie sa raporteze zilnic cum evolueaza pacienta. Consilierul personal al premierului, ieseanul Vasile Cepoi, i-a solicitat sefei ATI sa se consulte permanent cu conf. dr. Ioana Grigoras, fosta sefa de la ATI din Spitalul Sf. Spiridon, pentru a gasi cele mai bune metode terapeutice pentru salvarea vietii studentei de 19 ani.

Citeste si: Rugati-va pentru studenta nenorocita de ginecolog! Doar Dumnezeu o mai poate salva

Conf. dr. Ioana Grigoras este sefa Clinicii ATI din cadrul Institutului Regional de Oncologie din Iasi, unul dintre cei mai buni medici de Terapie Intensiva. Starea de sanatate a studentei se mentine in continuare grava. In urma cu trei zile, Monica a fost operata pentru a patra oara, chirurgii de la Spitalul Sf. Spiridon eliminand un hematom abdominal care i-ar fi putut provoca decesul. Toti se roaga pentru ca Monica sa supravietuiasca, iar medicii fac eforturi sa o mentina in viata. 

Citeste si: Intamplari SOCANTE intr-o sala de operatie! Pacienta unui medic celebru este pe moarte

Monica Neamtu si-a dorit foarte mult sa devina pentru prima oara mama si a mers la Maternitatea Elena Doamna din Iasi, unde a aflat ca are o sarcina extrauterina care trebuie eliminata. Conf. dr. Razvan Socolov a intrat cu pacienta in sala de operatie pentru extragerea sarcinii prin metoda laparoscopica, dar din cauza unei hemoragii provocata de sectionarea unui vas de sange, a fost nevoit sa recurga la operatia clasica. In decurs de 24 de ore, din cauza sangerarii masive, studenta a fost operata de trei ori, dupa care a fost transferata, in coma, la Clincia ATI de la Spitalul Sf. Spiridon. Ieri, reporterii cotidianului BUNå ZIUA Iasi au incercat sa ia legatura cu dr. Vasile Cepoi, care se afla in Iasi, dar acesta nu a putut fi contactat.

Citeste si: Chirurgul vascular rupe tacerea in cazul tinerei aflata in stare critica, dupa ce a mers la ginecolog

Comentarii
  • Fara a incerca sa ma dau mai pregatit decat sunt si fara a cunoaste detaliile cazului, doar o Idee pentru colegii din tara: pneumoperitoneul din coelio si pozitia trendelenbourg ascund uneori o leziune vasculara, atentie la o eventuala embolie pulmonara!! ( cunosc un caz f asemanator) ..daca doriti putem discuta..

  • Domnilor de la bzi, doamna Magda, totusi scrieti zilnic 1-2 articole in care nu spuneti mai nimic nou. Alte ziare isi iau rolul de a informa in serios, la voi e doar campanie impotriva lui Socolov. Nu stiu daca e sau nu vinovat, dar prea e campanie dupa campanie contra lui in ziarul vostru. Nu e cumva o incercare de santaj? V-ati legat de familie, de cat munceste, de unde locuieste, acum a venit si cazul asta… Si atunci toti care, de buna credinta, isi dau cu parerea, sunt prosti, si slujesc scopului vostru. Asa ca atat am avut de zis. Doamne ajuta pe pacienta.

  • Ziaristica de Comuna Primitiva,”STUDENTA NENOROCITA DE GINECOLOG”. D-ne fereste de saraca fata,dar s-a terminat ancheta si aveti o concluzie autorizata ca sa va permiteti asemenea titluri? BZI este recunoscuta drept o cloaca ce se ocupa cu santajul.

Adauga un comentariu