Sport

Hagi a fost chemat să antreneze echipa națională: ,,Vreau să lucrăm frumos”

Publicat: 21 nov. 2021
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi a refuzat oferta FRF

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, şi i-a oferit acestuia postul de selecţioner, însă fără succes.

„Ne-am întâlnit, am avut o discuţie în care, de la bun început, lucrurile erau clare. Am spus că, dacă sunt acţionar majoritar, nu pot să fiu în altă parte, pentru că ies alte speculaţii. Am discutat două ore şi am discutat, dar nu a existat absolut nicio cale care putea să schimbe situaţia asta de până acum. Nu ştiu ce era dacă eram acţionar minoritar, cred era total diferit. Nici n-am vrut să încercăm, pentru că eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc, vreau să lucrez unde lucrurile sunt foarte clare, obiective clare şi proiect ambiţios. V-am spus că am o singură strategie, aceea de a încerca să devin cel mai bun. Am şi eu părerea şi opinia mea, cum şi dvs aveţi să spuneţi ce gândiţi. Eu am dreptul să spun cum văd lucrurile din punctul meu de vedere. A fost o situaţie, lucrurile sunt clare, Ilie v-a zis bine, eu îmi văd de drumul meu, îmi continui proiectul, încerc să fac lucrurile cum le gândesc, sunt acţionar, sunt şi manager. Eu vreau să mă dezvolt cum trebuie, pentru că vreau să lucrăm frumos şi nu are rost să interpretăm ce nu trebuie”, a declarat Hagi.

Anterior, Ilie Dumitrescu a explicat că lui Hagi i s-a propus un proiect pe patru ani.

“Este extrem de complicat în momentul de faţă ca Gică Hagi să preia echipa naţională. Ar fi fost primul caz din lume ca un patron de club să preia o echipă naţională. Hagi este un om corect, care nu vrea să creeze probleme echipei naţionale. S-ar fi dus în zona aia de conflict de interese. Ştiu cât de mult şi-ar fi dorit Hagi să fie selecţionerul echipei naţionale. Hagi i-a mulţumit lui Răzvan Burleanu, dar i-a spus că nu se poate. El vrea să preia echipa naţională atunci când va fi doar antrenor, să nu mai fie şi patron la Farul”, a spus Dumitrescu.

Comentarii
  • Hagi nu a făcut si nu face nici un compromis in fotbal. A muncit si a fost pe cont propriu de mic. Proiectele sale au fost viziunea lui! Om de cuvânt si cel mai talentat fotbalist român. Exemplu de corectitudine și muncă asiduă din toate timpurile . O legendă în activitate! Multă sănătate alături de familie și fie ca Ianis să joace la un turneu final!

Adauga un comentariu