Magazin

Hagi a luat-o pe urmele lui Gica Popescu! Ce se intampla

Publicat: 08 iul. 2016
1

Fostul international are mai multe afaceri in judetul Constanta si este fondatorul si patronul clubului de fotbal FC Viitorul.

Potrivit datelor detinute de Ministerul Finantelor, Hagi Sport, firma prin care internationalul opereaza si hotelul Iaki din statiunea Mamaia a inregistrat la inceputul acestui an datorii de peste 17 milioane de lei, adica aproape 3.8 milioane de euro. Suma ametitoare pe care societatea, momentan pe profit, incearca de cativa ani sa o achite si pe care ar putea sa o acopere, in ritmul actual, doar peste zece ani.

Daca in cele din urma nu va reusi acest lucru, Regele ar putea pasi pe urmele cumnatului sau, Gica Popescu. Condamnat la trei ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor, Popescu este cunoscut pentru afacerile lipsite de succes. In 2006, Popescu a inaugurat in orasul natal, Calafat, un hotel modern cu 40 de camere, pe care avea sa-l inchida patru ani mai tarziu din lipsa de clienti. Apoi a deschis un bazar in apropierea Pietei Rahova din Capitala, in care a investit aproximativ 10 milioane de euro, alaturi de doi parteneri, societatea intrand ulterior in insolventa. Culmea, nici scoala de fotbal nu a rupt gura targului. A fost executata silit de ANAF pentru datorii si, ulterior, inchisa.

Adauga un comentariu