Magazin

Hagi a rabufnit. Iata ce mesaj are pentru cei care il acuza de blaturi

Publicat: 16 apr. 2015
1

Acuzat de blaturi dupa mai multe meciuri „cu cantec” ale Viitorului in Liga 1, Gica Hagi a rabufnit.

Regele” neaga vehement orice idee de aranjament la partidele formatiei sale si spune ca secretul succesului sta in munca.

„Normal ca ma deranjeaza aceste lucruri, nu le inteleg… A fost meciul cu Steaua (cel de acum doi ani – n.red.), am spus atunci imediat. Am vorbit despre cum am pregatit meciul, imediat am iesit. Normal ca lumea e suparata pentru ca noi castigam, ei erau obisnuiti sa ne bata.

Noi am muncit. Am spus intotdeauna, martori sunt. Daca exista microfoane la Mogosoaia, unde ne antrenam noi atunci, sa apara inregistrarile. Eu le-am spus jucatorilor mei sa nu ma faca de ras pentru ca Steaua ma batuse mereu. La Steaua nu ma intereseaza ce a fost, ce era la ei in curte.

Acum fanii Petrolului sunt suparati. E normal, cand pierzi esti suparat. Eu nu pot sa bag mana in foc pentru altcineva, dar pot sa va spun ca la noi nu se intampla nimic! Noi muncim si avem rezultate”, a reactionat Hagi.

Mai multe meciuri ale celor de la Viitorul sunt contestate de o parte dintre microbistii romani.

S-a spus ca echipa „Regelui” a facut blat cu Steaua si Dinamo in urma cu doi ani, cand s-a salvat cu emotii de la retrogradare, iar galeria Petrolului isi acuza favoritii ca s-au dat la o parte in meciul de luni.

Adauga un comentariu