Sport

Hagi le ia fata granzilor Steaua si Dinamo. Doua lovituri pe piata transferurilor pentru Viitorul

Publicat: 27 mai 2016

Viitorul este aproape sa ii inregimenteze pe Florin Purece (Concordia Chiajna) si Abdellah Zoubir (Petrolul Ploiesti). Ambii pot semna din postura de jucatori liberi de contract.

Echipa lui Hagi se intareste in perspectiva participarii in premiera in cupele europene. Desi se specula pe seama faptului ca fostul lider al nationalei va fi mai interesat sa vanda, in conditiile in care are variante foarte bune sa antreneze in afara granitelor, Viitorul este aproape sa dea doua lovituri importante.

Abdellah Zoubir (24 de ani) este cotat la 500.000 de euro si a jucat in 36 de partide in acest sezon, marcand de 5 ori (golgheterul echipei)

Petrolul este intr-o situatie fara iesire, saptamana trecuta mai multi jucatori ai ploiestenilor mergand la LPF pentru a se plange ca nu si-au mai primit drepturile financiare de peste cinci luni. Liga nu a putut sa ii ajute cu bani, evident, dar le-a transmis ca o cale pentru a-si rezolva situatia este sa depuna memorii pentru a deveni jucatori liberi.

Unul dintre ei a si facut acest lucru. Zoubir a fost printre cei mai curtati jucatori din Liga 1 in perioada de mercato de iarna, insa granzii campionatului nu s-au grabit sa achite o suma prea mare pentru el, tocmai din cauza situatiei precare prin care trece Petrolul.

Autor a 3 goluri in prima parte a sezonului, mijlocasul prahovenilor a fost disputat de Steaua si Dinamo, iar acesta si-a manifestat disponibilitatea de a trece la nivelul urmator in cariera. Doar ca de multe ori cand doi se bat al treilea castiga, astfel ca Viitorul pare sa le fi luat fata granzilor din Capitala.

In ceea ce il priveste pe Florin Purece (24 de ani), acesta a fost unul dintre fotbalistii constanti in ultimele sezoane din Liga 1, fiind printre putinii jucatori care s-au facut remarcat la Chiajna. De serviciile sale s-a interesat in ultima perioada si Dinamo, insa Viitorul a fost mult mai decisa in negocierile cu el si, se pare, va avea castig de cauza.

De notat ca anul trecut Hagi a avut o strategie similara, Viitorul intarindu-se cu doi fotbalisti ramasi liberi de contract dupa despartirea de formatii codase din Liga 1. Aganovic si Cernat au fost vara trecuta transferati de „Rege”, dupa ce si-au incheiat socotelile cu FC Brasov, respectiv Otelul.loading...

Adauga un comentariu