Evenimente

Hainele fostului bancher din Pascani, disparut de acasa, au fost gasite pe malul Siretului. Scafandrii au inceput cautarile

Publicat: 11 aug. 2011
Hainele fostului bancher din Pascani care a disparut de acasa din data de 6 august a.c. au fost gasite aseara intr-o liziera de pe malul Siretului. Politia si familia le-au recunoscut dupa ce un locuitor din zona a sunat la numarul de urgenta 112. In acelasi loc au fost gasite telefonul mobil, un portofel cu bani si un pachet de tigari, fara nici un billet sau mesaj de adio. Asadar presimtirile parintilor care au cerut ajutorul autoritatilor locale pentru al cauta s-au adeverit. Se pare ca Danut Murariu in varsta de 56 de ani, fost director timp de aproape 20 de ani la RIB Iasi, a ales sa renunte la viata aruncandu-se in apele involburate ale Siretului. Pompierii de la SMUUD Pascani, impreuna cu un echipaj de scafandri, au inceput cautarile inca de azi dimineata pentru gasirea cadavrului.
Specialistii spun ca sansele de a mai fi gasit in viata sunt nule daca s-a inecat in apele raului, iar operatiunea de cautare si recuperare a corpului neinsufletit ar putea dura mai mult decat de obicei existand posibilitatea sa fi fost purtat de ape in aval.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit