Economic Local

Hale de depozitare moderne, construite in Iasi cu fonduri europene

Publicat: 17 mai 2019
1

O parte din proiectele depuse de ieseni anul trecut in cadrul submasurii 4.1- "Investitii in exploatatii agricole, sectorul vegetal, au fost selectate pentru a primi finantarea europeana.

Astfel, 3 ieseni vor investi cateva sute de mii de euro in hale de depozitare. Unul dintre proiectele aprobate este "Realizare investitie complexa la cooperativa agricola de gradul II de la Mosna in judetul Iasi", in valoare de 92.000 de euro.

Vezi si: Iesenii sunt interesati de banii europeni pentru livezi

Un alt proiect aprobat este cel care prevede construirea unei hale de depozitare, spatiu pentru depozitarea ingrasamintelor chimice si achizitii utilaje grele. Proiectul a fost depus de Sadoveanu- Cooperativa Agricola din comuna Ruginoasa, iar valoarea totala a proiectului este de 91.600 de euro. Iesenii au la dispozitie submasura 4.1a – "Investitii in exploatatii pomicole" in cadrul careia pot depune proiecte.

Depunerea cererilor de finantare pentru submasura 4.1a se va face on-line pe https://online.afir.info/, conform precizarilor din Ghidul Solicitantului. Termenul limita de depunere pentru sesiunea de cereri de proiecte aferente submasurii 4.1a este 15 august 2019, ora 16:00.

Adauga un comentariu