Sport

Halep, dupa infrangerea de la Fed Cup: „De o perioada, nu pot sa inchei meciurile”

Publicat: 06 feb. 2016
1

Simona Halep a facut primele declaratii dupa meciul pierdut in fata Karolinei Pliskova de la Cluj Napoca, in Fed Cup, ca este trista pentru ca nu a reusit sa castige si ca spera sa isi ia revansa in meciul cu Petra Kvitpva din weekendul viitor.

„Sunt bucuroasa ca am reusit sa joc aici, sper ca nu am dezamagit prea mult. Nu am reusit sa castig, am fost foarte aproape din nou, de o perioada nu pot sa inchei meciurile. Trebuie sa merg mai departe. Contra ei (n.r. – Karolina Pliskova) este greu sa ai o tactica, am incercat sa deschid terenul, sa o alerg. Am si rezistat fizic, spre sfarsit am avut si cateva crampe, e normal, pentru ca nu prea m-am antrenat, am fost bolnava. Cred ca trebuia sa fac mai mult si imi trebuia mai mult noroc pe partea mea, la unele mingi. Nu a fost usor sa termin cu infrangere, am fost foarte trista ca am pierdut, dar asa e in tenis. Mai avem sanse, sper ca maine sa fiu mai bine si sa castig, trebuie sa merg mai departe. Imi cer scuze ca nu reusit sa termin meciul cu bine, dar am dat tot ce am putut”, a declarat Halep.

In momentul in care aceasta a fost intrebata ce s-a intamplat la ghemul de 4-4, din setul doi, Halep a marturisit ca nu stie de ce la pierdut, concluzionand ca nu a fost prea inspirata in deciziile pe care le-a luat.

„Dupa aceea, la 5-4, m-am enervat putin cam mult, de obicei nu fac acest lucru, ma enervez dar incerc sa tin in mine, acum am dat afara si cred ca mi-am pierdut din energie. Daca incheiam ghemul acela, se desfasura altfel meciul si setul doi”, a adaugat Simona.

Cat despre adversara sa, Halep i-a recunoscut meritul castigului datorita tenisului solid si a formei fizice bune.

„Ghemul de la 4-4 m-a descurajat un pic si, apoi, m-am gandit prea mult de ce nu am putut sa inchei. Din cauza aceasta cred ca am fost un pic mai jos, din punct de vedere al moralului. In setul trei, m-a dominat. Ea a avut mai multa incredere decat mine in setul trei. A servit foarte bine, nu am reusit sa citesc serviciul ei aproape deloc, a fost solida si a meritat sa castige. Eu am avut scapari, e normal si trebuie sa accept si sa merg inainte”, a incheiat Simona Halep.

Comentarii
Adauga un comentariu