Sanatate si frumusete

Hally Berry a dezvaluit dieta pe care a urmat-o ca sa-si trateze diabetul de tip 2

Publicat: 10 iul. 2018
14

Halle Berry este o femeie uimitoare, care pare ca a oprit timpul in loc. Are 51 de ani, dar arata de 25! Acum viata ei este organizata din punct de vedere alimentar, multe persoane nici nu stiu ca s-a confruntat cu diabetul, cand avea 22 de ani. Initial, fusese diagnosticata cu diabet de tip 1, dar a adoptat un stil de viata sanatos si a trecut la categoria diabet de tip 2. Isi aminteste cum medicii ii spuneau ca diabetul de tip 1 este incurabil si ca nu are cum sa renunte la injectiile cu insulina.

Dupa perioade grele de incertitudine, a adoptat pe viata un stil care poate fi cheia tineretii si frumusetii de acum. Superba actrita urmeaza dieta ketogenica si a explicat cum grasimile bune si meniurile low carb i-au imbunatatit intreaga stare de sanatate. Ce a scris Halle Berry pe conturile sale de socializare: ”Aceasta dieta mi-a intarziat imbatranirea, plus ca are o multime de alte beneficii. Slabesti, ai un control al apetitului, mai multa energie si performante mentale net superioare.”

”Am scapat de diabetul de tip 2, rezist mai mult la provocari fizice, pielea mea straluceste, iar acneea nu si-a mai facut demult prezenta in viata mea.” Medicii de la Clinica Mayo au avertizat ca ei nu recomanda dieta keto, mai ales celor cu diabet de tip 1 si atrag atentia tuturor diabeticilor sa nu isi modifice planurile alimentare inainte de a se consulta cu un medic. Masurile radicale pot aduce complicatii, doar un nutritionist diabetolog poate gasi planurile alimentare potrivite pentru diabetici.
Adauga un comentariu