Cancan ultimă oră

Halucinant! Ce făcea clanul Rinu la câteva ore de la uciderea lui Emi Pian

Publicat: 15 aug. 2020
Clanul Rinu a sărbătorit ca în filme după uciderea lui Emi Pian

Au ieșit la iveală detalii tulburătoare legate de moartea lui Emi Pian. La numai câteva ore de la înmormântarea liderului Duduienilor, clanul Rinu a sărbătorit ca în filme: a chemat aproximativ 20 de persoane și s-a tăiat un porc, toate acestea fiind o bucurie imensă în familia lor. La câteva ore de la înmormântarea lui Emi Pian, clanul Rinu a pus-o de o petrecere așa cum numai în filme poți vedea. Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, cei din clanul rival al Duduienilor au tăiat un porc și au chemat aproximativ 20 de persoane la ei acasă.

Mai exact, anumite surse au declarat că acasă la clanul Rinu s-au întins mese, s-a tăiat un porc și nu era nici urmă de regret pentru cele întâmplate cu Emi Pian.

Ce s-a descoperit în sângele lui Emi Pian

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul asasinării liderului interlop Emi Pian. Ancheta înaintează iar amănuntele șocante nu încetează să apară. Polițiștii care investighează cazul lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian confirmă faptul că în seara în care a murit interlopul consumase substanțe halucinogene. De asemenea membrii clanului Duduianu susțin că Emi nu consuma droguri. Se speculează că șeful grupării care vindea droguri interlopilor și maneliștilor este chiar Gheorghe Bădoi, poreclit Gicu Impresaru’. De-a lungul anilor acesta s-a ocupat cu organizarea petrecerilor și a negociat evenimente în numele lăutarilor.

Individul este acum în atenția anchetatorilor, care suspectează că el ar fi vândut substațele interzise membrilor clanului Duduianu. Procurorii DIICOT au reținut trei suspecți în acest caz, membrii apropiați ai clanului, care le-ar fi vândut personal droguri interlopilor și maneliștilor. Posibilitatea ca Emi Pian să fi fost drogat în momentul asasinării devine din ce în ce mai mare, susțin anchetatorii. Se crede faptul că Gicu Impresaru’ nu acționa singur, ci cu ajutorul a doi soți care erau apropiați ai clanului Duduianu. Aceștia vindeau droguri și în cluburi.

Comentarii
Adauga un comentariu