National

Halucinant! În Buzău, o persoană decedată de șase ani și-a luat de 22 de ori rețete compensate de la farmacie

Publicat: 26 feb. 2020

Situație uluitoare în Buzău! Într-un lanț de farmacii deținut de un preot se decontează rețete pe numele unor persoane decedate. Farmacia în care s-au făcut decontările în numele unui bărbat mort este amplasată în centrul comunei Pietroasele. Conform certificatului de deces, bărbatul a murit în 2014. Ulterior el ar fi ”călcat” pragul farmaciei de 22 de ori. După moarte, ”ar fi venit” să ia niște rețete compensate. Când a fost pusă în fața faptului împlinit, farmacista a pus totul pe seama neglijenței. Soția bărbatului decedat este, însă, de altă părere.

”S-ar putea să fie hoție”, a mărturisit soția decedatului.

Preotul Paul Negoiță, cel care deține lanțul de farmacii, a refuzat să vorbească despre incident.

”Nu sunt dispus să vă dau niciun interviu! Faceți ce vreți, faceți ce constatări vreți, noi reacționăm ca atare. Nu este vorba de niciun mort. Aveți punctul nostru de vedere. Faceți ce vreți! Spuneți ce vreți! Găsiți dumneavoastră mortul sau viul respectiv și atunci noi o să plătim pentru infracțiunea pentru care trebuie să plătim. N-o să fie bine! O să vedeți că vom reacționa!”, a declarat preotul.

Președinta Casei de Asigurări de Sănătate Buzău spune că a făcut tot ce se putea pentru a opri ilegalitățile din sistem, însă, totul a fost în zadar.loading...

Adauga un comentariu