International

Halucinant! Polițiștii au descoperit 300.000 de prezervative folosite, care au fost reambalate pentru a fi vândute din nou

Publicat: 24 sept. 2020
Peste 300.000 de prezevative folosite, reambalate pentru a fi vândute din nou
Peste 300.000 de prezevative folosite, reambalate pentru a fi vândute din nou

Poliția din Vietnam a descoperit peste 300.000 de prezervative folosite, care au fost reambalate pentru a fi vândute din nou. Totul s-a petrecut într-un depozit din regiunea Binh Duong. Proprietarul spune că primea „marfă” o dată pe lună, de la o persoană necunoscută. Anchetatorii spun că Pham Thi Thanh Ngoc, în vârstă de 33 de ani, a angajat mai multe persoane care curățau și spălau prezervativele folosite, le uscau apoi le ambalau și le vindeau ca noi.

Nu se știe câte prezervative folosite au fost vândute Prezervativele confiscate vor fi distruse. „Prezervativele sunt clasificate ca articole medicale, așa că vom analiza mai multe legi pe care le-a încălcat proprietarul”, susțin polițiștii, citați de Metro.co.

În total, poliția a găsit aproape 324.000 de prezervative uzate, echivalentul a 360 de kilograme. Nu este clar câte prezervative reciclate au fost deja vândute. Rapoartele susțin că au fost furnizate hotelurilor și tarabelor din apropiere din provincie.

Vânzările de prezervative au scăzut

Producătorul de prezervative Durex a anunțat că vânzările au scăzut, deoarece blocajul provocat de epidemia de coronavirus a avut un efect asupra numărului de contacte sexuale din Marea Britanie și din întreaga lume.

În prezent, oamenii nu sunt în măsură să aibă atât de multe relații sexuale din cauza regulilor stricte de distanțare: „Ceea ce vedem este că acest virus are un efect asupra numărului de relații intime în Marea Britanie”, a spus Benckiser, un oficial al Durex.

Bebelușul care s-a născut cu steriletul mamei sale în mâini

Un bebeluș a fost fotografiat chiar la naștere tinând în mâini steriletul mamei sale de 34 de ani. Femeia l-a ales ca metodă contraceptivă, dar pare să nu fi funcționat.

Femeia de 34 de ani are deja doi copii și a rămas însărcinată la doi ani după ce a început să folosească steriletul, scrie Corriere della Sera.

Bebelușul, născut în Vietnam, nu a venit pe lume strângând în mâini steriletul, cum a apărut pe mai multe rețele. Fotografia a fost făcută insa de medicul care a asistat la naștere, imediat după ce bebelușul a venit pe lume și postată pe pagina de Facebook a spitalului.

Poza a fost distribuită de 4.200 ori în câteva ore. Când s-a născut bebelușul, steriletul a ieșit din corpul mamei, spune medicul, iar nou-născutul l-a prins imediat în mânuțe. „M-am gândit că imaginea cu bebelușul ce strânge steriletul e sugestivă”, a spus medicul Phuong, potrivit Mediafax.

Un studiu recent al Universității Aarhus a arătat că femeile care iau pilule contraceptive au un nivel mai crescut de oxitocină, numită și hormonul iubirii.

Pastilele contraceptive afectează „hormonul iubirii”

„Oxitocină este hormonul găsit în mod normal în corp. Este secretat în timpul socializării și formării legăturilor emoționale, consolidând astfel comportamentul social”, a spus autorul studiului, profesorul Michael Winterdahl, de la Universitatea Aarhus.

Cercetătorii au analizat mostre de sânge de la 185 de femei tinere din SUA. Participanții au mai răspuns și la o varietate de întrebări privind starea lor mintală.

„Multe femei au folosit pastile contraceptive la un moment dat în viață. Studiul nostru prezintă, pentru prima oară, dovezi ale schimbărilor în nivelurile de oxitocină ca răspuns la aceste pastile. Astfel, rezultă un mecanism prin care unele femei suferă de schimbări ale dispoziției. Din moment ce oxitocina este importantă pentru atașarea de partener, nivelul elevat constant este important. Nu doar pentru femeie, dar și pentru relație în sine”, a declarat cercetătorul.

Adauga un comentariu