Actualitate

HALUCINANT! Politistii locali din Iasi, DEGHIZATI pentru filajele comandate de Nichita

Publicat: 30 apr. 2015
1

Detalii incredibile ies la iveala dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au demarat, inca de dimineata, perchezitii de amploare la Primarie, vila edilului-sef Gheorghe Nichita, Politia Locala, locuinta sefului Politiei Locale, Salubris si la locuinta directorului Salubris.

Vezi si Descinderi DNA la Salubris Iasi – FOTO

Mai precis, potrivit unor surse, politistii locali, trimisi sa faca filaje pentru primarul Gheorghe Nichita, dadeau dovada de o imaginatie iesita din comun, pentru a trece neobservati de „tintele” lor. Supravegherile erau facute cu masinile Salubris, iar politistii locali ar fi fost costumati in gunoieri, pentru a nu da de banuit persoanelor pe care le filau. De altfel, un inginer din cadrul Salubris a fost deja ridicat de procurorii DNA, fiind dus la audieri la Bucuresti.

Comentarii
    • stimate domn am vrut sa scriu eu dar mi ati luat o inainte, asa arata toti ,am trecut pe linga un politist local care incerca sa legitimeze pe cineva si ascultind ce vorbeste m a bufnit riisul astia tre sa se numeasca paznici locali ca sintagma politist e foarte mult pt ei

  • Bai astia de la Nationala,abia asteptati subiecte cu „locali”!Totusi,cam 50%au studii superioare,pe cand voi…!Parca v-am lua din salariu,asa va ofticati ca existam!Rusine!

Adauga un comentariu