Auto-Moto

Hamilton: „Monopostul McLaren din 2012 va fi mult mai bun”

Publicat: 08 ian. 2012

Lewis Hamilton este convins ca monopostul pregatit de Mclaren este net superior celui de anul trecut si spera sa înceapa sezonul în forta pentru lupta cu Red Bull Racing. Lewis Hamilton a început noul an într-un mod foarte optimist, anticipand progrese semnificative din partea celor de la McLaren. Fostul campion mondial este aproape convins ca noul monopost MP4-27 pregatit de McLaren este net superior celui de anul trecut, însa admite ca Red Bull Racing începe noul sezon din postura de favorita.
„Cu siguranta. Depinde de noi sa fim capabili sa-i depasim. Totusi, din ceea ce am vazut, noul Mclaren pare sa fie mult mai bun decat cel de anul trecut. In principiu, monopostul Red Bull este o evolutie a conceptelor aerodinamice introduse în 2009. La jumatatea sezonului 2011 a fost fenomenal, la cel mai înalt nivel si nu a cedat aproape niciodata. In schimb, cand noi am avut aceeasi fiabilitate, nu am avut aceeasi performanta”, a declarat britanicul într-un interviu acordat publicatiei italiene Gazzetta dello Sport.
Principalul obiectiv al lui Hamilton este sa înceapa în forta sezonul 2012, element considerat crucial inclusiv de cei de la Ferrari pentru a evita o noua dominatie autoritara a campioanei mondiale Red Bull Racing. „Pe parcursul iernii întotdeauna visezi sa ajungi la startul sezonului cu un monopost care sa fie rapid imediat. Asta nu s-a întamplat în ultimele doua sezoane, dar vreau sa se întample în acest an. Daca începem bine, vom ramane în top mai usor”, a mai precizat el.loading...

Adauga un comentariu