Stiri si curiozitati

Hannelore, facuta praf de celelalte colege: „Toata lumea a vazut ca esti falsa, esti cea mai falsa”

Publicat: 19 nov. 2018
3

Nu doar internautii au criticat-o pe Hannelore pentru atitudinea nepotrivita pe care a avut-o fata de ispita Andi, de la Insula Iubirii. Mirela i-a spus verde in fata ce simte.

Desi Bogdan si Hanne nu se despart, ci isi oficializeaza relatia de iubire ce dureaza de mai bine de sapte ani, lucrurile raman in stare conflictuala in ceea ce o priveste pe femeia care sustine in continuare ca Andi ii este doar prieten.

Pe retelele de socializare, blonda a fost acuzata de prefacatorie si ca a profitat de sinceritatea barbatului. Iar acum, a venit randul Mirelei sa-i spuna ce crede despre ce a facut.

„Nu merita barbatul acela asa ceva. Tu ai facut niste faze de doi lei”, i-a spus Mirela lui Hannelore. Apoi au intervenit si celelalte concurente si i-au spus iubitei lui Bogdan ca orice ar face trebuie sa-si asume si ca nu are cum sa minta.

„Sincer, parerea mea este ca tu nu-l iubesti pe Bogdan”, a spus una dintre concurente. „Toata lumea a vazut ca esti falsa, esti cea mai falsa. Roata se intoarce”, au fost cuvintele pe care Hannelore le-a primit din partea fetelor cu care a impartit casa pentru mai multe zile.

Adauga un comentariu