Eveniment-Social

Haos rutier pe strada Stefan cel Mare

Publicat: 01 iul. 2011

Pascanenii au ajuns sa-si parcheze masinile in mijlocul strazii si culmea este ca nimeni nu ia nici o atitudine in acest sens. Un exemplu destul de clar este strada Stefan cel Mare, portiunea de sosea dintre Scoala Generala nr. 3 „Iordache Cantacuzino” si Primaria Pascani. Aproape zilnic pot fi vazute masini oprite in locuri neamenajate, asta desi pe cele doua sensuri de mers sunt cateva locuri de parcare. Interesant este faptul ca nici o autoritate nu ia vreo initiativa, mai ales ca masinile parcate blocheaza vizibilitatea soferilor la trecerea de pietoni din fata scolii. De asemenea, mai tot timpul ambulantele sunt nevoite sa se strecoare printre masinile parcate pentru a ajunge la solicitarile pascanenilor. Cei de la Politia Comunitara au precizat ca, cel putin deocamdata, ei nu pot lua nici o atitudine deoarece nu indeplinesc inca functiile de Politie Locala. „Stiu ca tot timpul se parcheaza masini in acea zona, dar noi nu putem sa intervenim cu nimic. Cand vom indeplini atributiile de Politie Locala,sau cand se va face transformarea din Politie Comunitara in Politie Locala atunci vom avea drepturi pentru sanctiuni. Din cate stiu, in zona nu exista nici un semn rutier de circulatie care sa interzica parcarea masinilor acolo sau nu”, a declarat, nu cu mult timp in urma, seful Politiei Comunitare, Vasile Avasiloaie. „Vreti sa stau eu sa interzic soferilor sa parcheze in zona? Nu este treaba mea. Nici cei de la Politia Comunitara nu pot interveni pana ce nu devin Politie Locala. Stiu ca se parcheaza acolo, dar eu ce sa fac? Am discutat si cu cei de la Politia Rutiera si mi-au spus ca sunt putini oameni si nu pot acoperi tot orasul. Acolo ar trebui ca cei de la Politia Rutiera sa ii sanctioneze pe cei care parcheaza. Dar sunt si ei cativa si nu pot sa stea tot timpul blocati in intersectii”, a precizat zilele trecute viceprimarul Ioan Ionita, presedintele Comisiei Tehnice de Organizare a Circulatiei in municipiul Pascani.
Altfel spus, pascanenii pot parca oriunde vor, mai ales ca cei din comisia de circulatie sau autoritatile locale nu sunt interesati de haosul din centrul Pascaniului.loading...

Comentarii
  • Domnule primar si viceprimar punetil pe SPANU la munca sa-si faca treaba cum in alte localitati este ordine din acest punct de vedere si la Pascani nu!?????

  • Cei de la Politia rutiera au alte preocupari(adica se cauta spagile in aceasta perioada,ce de,trebuie neaparat sa mearga la mare Serban,Pirlog,Miki,Costel,Angela,Dascalu,Irinel si nu in ultimul rind campionul spagarilopr de la rutiera alias TEODORESCU)Asa ca stimati concitadini,platiti taxe si impozite pentru saracii politisti bugetari,caci regulile de circulatie vot fi impuse in urbe de catre brunetii cei chelosi care stau prin gara si Esplanada.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit