Sport

Haosul continua la Rapid

Publicat: 04 sept. 2014
1

Presedintele FC Rapid, Nicolae Manea, a declarat ca actionarul majoritar Valerii Moraru „a mintit” o mare masa de suporteri rapidisti, precizând ca de la preluarea clubului acesta nu a investit niciun ban la gruparea giulesteana.

Domnul Moraru a mintit o mare masa de rapidisti. Ce merit are el în promovarea în Liga I, în obtinerea licentei, în demersul câstigat la TAS si asa mai departe? Când a venit, a promis ca va plati cinci salarii, dar nu s-a întâmplat nimic. Ce salarii s-au platit pâna acum au fost platite din banii proveniti din transferul lui Alexandru Ionita II. Deocamdata domnul Moraru nu a dat niciun ban la Rapid. A venit si a împrastiat bilete la ordin care nu se stie cum pot fi valorificate” , a spus Nicolae Manea, caruia Valerii Moraru i-a înmânat, miercuri, un preaviz de 30 de zile.
Manea a mentionat ca Moraru vrea sa îl „umileasca” si din acest motiv nu va accepta sa plece de la Rapid.

Dânsul poate sa propuna sa fiu dat afara, dar asta nu înseamna ca asa se va întâmpla. Sunt chestiuni juridice la care pot apela si eu. Pentru ce a încercat acest om cu mine, sa ma umileasca, voi merge pâna în pânzele albe, pâna la judecatorul sindic care a aprobat planul de reorganizare. Am vazut ca vorbeste si de schimbarea administratorului judiciar… el vrea sa ne schimbe pe toti, sa ne schimbe de haine poate„, a precizat presedintele FC Rapid.

Întrebat ce parere are despre intentia lui Valerii Moraru de a-l aduce ca presedinte în locul sau pe Nicolae Stanciu, Manea a raspuns: „Pe mine nu m-ar deranja sa vina Nae Stanciu. Suntem prieteni, este un mare rapidist, dar e greu sa se lupte cu Butoi (n.r. – Ion Butoi, consilierul lui Valerii Moraru). Pentru ca e un Butoi acum care atunci când a sunat la Jandarmerie s-a prezentat presedintele Rapidului. Nae Stanciu merita sa fie la Rapid pentru ca este un mare rapidist„.

Adauga un comentariu