Cancan ultimă oră

„Hâtz, Johnule!”: Dorian Popa, intervenție estetică! Ce „îmbunătățire” și-a făcut

Publicat: 23 sept. 2020
Dorian Popa, intervenție estetică
Dorian Popa, intervenție estetică

Dorian Popa a ajuns pe mâna medicului chirurg în urmă cu doar câteva momente. Artistul este în plină schimbare, iar acum a anunțat că își face transplant de păr! Dorian Popa vrea mereu să aibă un fizic de invidiat, merge mai tot timpul la sală, însă iată că ceva lipsea, iar acum a decis să-și facă o intervenție pe care și-a dorit-o de mult. Artistul își face transplant de păr!

Dorian Popa își face transplant de păr!

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, dar și unul dintre cei mai îndrăgiți bărbați din showbiz-ul românesc, fanele fiind cu ochii pe el de fiecare dată. Ei bine, domnișoarelor avem o veste proastă, deoarece cântărețul este de câțiva ani într-o relație cu Claudia și deși nu s-au căsătorit până acum, viața lor s-a schimbat complet în ultima perioadă, iar acum Dorian Popa a decis să-și schimbe și fizicul.

Artistul a postat în urmă cu doar câteva minute un clip video pe contul său de socializare dintr-o clinică medicală, acolo unde se află pentru a-și face o intervenție chirurgicală la care mai multe vedete au apelat în ultima vreme: transplantul de păr! Acesta a postat primele imagini înainte de intervenție, dar și imediat după, urmând ca peste ceva timp să vadă și rezultatul mult așteptat!

Și-a făcut și transplant de barbă!

Dorian Popa nu e la prima intervenție de acest gen, cântărețul ajungând pe mâna medicului și în urmă cu mai mult timp, atunci când nemulțumit de barba pe care o are a decis să-și facă transplant, iar acum se simte cu adevărat un bărbat fericit!

Artistul a reușit în ultima perioadă să-și îndeplinească mai multe vise: s-a mutat la casa sa de sute de mii de euro, și-a cumpărat o mașină, dar și garsoniera în care a stat cu chirie și nu se oprește aici!

Adauga un comentariu